Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto
Toronto, Canada

Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto

Bewonder één van 's werelds grootste natuurwonderen tijdens een Niagara Falls dagtour vanuit Toronto. Samengesteld uit de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls, heeft de Niagara Falls het hoogste debiet van alle watervallen ter wereld. Het is alsof meer dan een miljoen badkuipen met water elke seconde over de rand storten. Dus, mis je kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en doorweekt te raken terwijl je er bent.
Bookable
Lees meer
Heraklion
Kreta, Griekenland

Heraklion

Heraklion is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De lange geschiedenis begon in de post-Minoïsche tijd en zag de opvolging van verschillende veroveraars, van wie de sporen nog steeds zichtbaar zijn in de stad. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van Heraklion is bijvoorbeeld het Kouless fort in de Venetiaanse haven. In de afgelopen jaren zijn veel straten rond het centrum autovrij geworden en verbinden ze de belangrijkste monumenten van de stad, zodat men gemakkelijker te voet kan gaan, zonder de drukte van het verkeer.
Lees meer
Wierdedorp Niehove
Groningen, Nederland

Wierdedorp Niehove

Het pittoreske dorpje Niehove getuigt van historisch vernuft. Gebouwd op een terp (een kunstmatige heuvel) om de oprukkende zee te slim af te zijn, is de indeling eeuwenlang onveranderd gebleven. Deze voormalige hoofdstad van Humsterland is een doolhof van smalle kerkpaden en rode bakstenen huizen, gerangschikt in concentrische cirkels rond een centrale, 13e-eeuwse romaans-gotische kerk. Ooit het enige stenen bouwwerk in Niehove, herbergt de kerk nu een bezoekerscentrum dat de rijke geschiedenis van het dorp deelt. Deze beschermde site, met zijn unieke stratenplan en rustige charme, nodigt bezoekers uit om terug in de tijd te gaan.
Lees meer
Sitia
Kreta, Griekenland

Sitia

Sitia is de beste 'ambassadeur' voor Oost-Kreta: authentiek, rustig en pittoresk. Het kan een ideale uitvalsbasis zijn voor het verkennen van de meest oostelijke delen van het eiland, waaronder het populaire Vai strand, de thuisbasis van het grootste palmbos van Kreta. Oorspronkelijk gesticht door de Minoërs, staat de rustige badplaats bekend om zijn mooie haven met kleurrijke boten, verschillende eetgelegenheden en een prachtige promenade. Historische bezienswaardigheden zijn onder andere een fort, een archeologisch en een folkloremuseum, evenals een lang zandstrand.
Lees meer