Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tunnels van de westelijke muur
Jeruzalem, Israël

Tunnels van de westelijke muur

Van buitenaf is slechts 70 meter van de westmuur zichtbaar, maar het heiligdom loopt ondergronds nog een halve kilometer door. Om dit deel te bezoeken, kun je deelnemen aan een rondleiding door de tunnels. Je bereikt het deel van de muur dat dichter bij het Heilige der Heiligste lag, het heiligste deel van de tempel van Salomo. Bidden heeft een bijzonder diepe betekenis voor Joodse mensen, en er is een kleine synagoge voor dit doel. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden zijn huizen en poelen uit het tijdperk van de Tweede Tempel, imposante stenen bogen en een aquaduct uit de 2e eeuw voor Christus.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Bay of Fires Lodge Walk
Tasmanië, Australië

Bay of Fires Lodge Walk

De Bay of Fires Walk loopt langs een kustlijn waar meer bijzondere witte zandstranden zijn dan huizen. Dompel jezelf onder in de ongerepte kustomgeving vol wilde dieren. De accommodatie is ongecompliceerd en luxueus in het strandkamp of de exclusieve Bay of Fires Lodge, een luchtige lodge op een klif aan zee met uitzicht op de azuurblauwe oceaan en laaiend oranje rotsblokken. Loop door de wildernis naar de spa en begin je spa-ervaring met een rustgevende duik in het buitenbadpaviljoen.
Lees meer
Basilica de Santa Maria del Mar
Barcelona, Spanje

Basilica de Santa Maria del Mar

Eén van de mooiste kerken van Barcelona is waarschijnlijk het best bestaande voorbeeld van Catalaanse gotiek, met een strakkere stijl dan wat normaal wordt geassocieerd met gotische architectuur. De bouw van de basiliek van Santa Maria del Mar begon in 1329 en eindigde in 1383, een recordtijd gezien dit type constructie. De kerk heeft een ongelooflijk gevoel van ruimtelijkheid en gewichtloosheid, benadrukt door slanke pilaren en zeer spaarzaam gedecoreerde kapellen. Drie beuken van dezelfde hoogte, ondersteund door zeer hoge pilaren, zijn de belangrijkste kenmerken van de structuur. Het prachtige roosvenster in de voorgevel zorgt samen met de prachtige glas-in-loodramen voor de verlichting van de kerk.
Lees meer
Cardo
Jeruzalem, Israël

Cardo

In de Romeinse tijd was de Cardo de hoofdstraat van Jeruzalem, en het moet een prachtig uitzicht zijn geweest: omzoomd door zuilen die als overdekte arcades boven voetgangers met elkaar verbonden waren, was de straat 22 meter breed en wemelde het van koetsen en vee. De straat is herontdekt en gedeeltelijk gerestaureerd door archeologen in 1975. Tijdens een wandeling zie je muurresten van de Eerste en Tweede Tempel, zuilen en typische stenen trottoirs. In het noorden is er een authentieke bazaar die dateert uit de tijd van de kruistochten.
Lees meer
Westmuur
Jeruzalem, Israël

Westmuur

De westelijke muur, ook bekend als de klaagmuur, is het enige overgebleven deel van de tempel van Salomo, gebouwd in de 10e eeuw voor Christus en tweemaal verwoest. Hier bidden heeft veel betekenis voor joodse gelovigen, die hymnen mompelen en op kleine stukjes papier geschreven gebeden tussen de stenen plaatsen. Elke bezoeker mag deelnemen. Er werd gezegd dat de tempel de Ark van het Verbond bevatte, een bijbelse gouden kist. Bovendien zou Jezus als kind naar verluidt de tempel hebben bezocht en met zijn kennis van de Bijbel indruk hebben gemaakt op de wijze mannen daarbinnen. Er zijn aparte ingangen voor mannen en vrouwen die naar verschillende delen van de muur leiden. Vrijdagavonden zijn bijzonder druk, omdat Joodse mensen de komst van Sjabbat, de rustdag, vieren. Op maandag, donderdag en zaterdag vinden's ochtends de Bar Mitzvah-ceremonies plaats: het is een geweldige tijd om de bar te bezoeken, want de plek komt tot leven met Joodse zang en dans.
Lees meer