Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Monumentale begraafplaats van Staglieno
Genua, Italië

Monumentale begraafplaats van Staglieno

De monumentale begraafplaats van Staglieno is een historisch testament en bevat de overblijfselen van vooraanstaande burgers zoals De Andre' en Govi, evenals het graf van Lady Constance Wilde, de echtgenote van de Ierse toneelschrijver Oscar Wilde. De elegante galeries en kapellen tonen honderden beelden, waardoor het een boeiend openluchtmuseum is. De stijlen die beeldhouwers gebruiken variëren van realisme, neogotiek en neorenaissance tot art nouveau en symboliek.
Lees meer
Centre Pompidou Málaga
Málaga, Spanje

Centre Pompidou Málaga

Liefhebbers van het postmoderne zullen Centre Pompidou Málaga, de enige vestiging van de iconische galerie buiten Frankrijk, niet willen missen. Het centrum is gevestigd in 'El Cubo', een gigantische glazen kubus in de haven van Málaga, en bestaat uit zeven delen: metamorfosen, het lichaam in stukken, het politieke lichaam, zelfportretten, een man zonder gezicht, de werkplaats van Brancusi en een deel gewijd aan de architectuur van het eerste Centre Pompidou in Parijs. Het is ook de thuisbasis van het meesterwerk 'The Frame' van Frida Kahlo.
Lees meer