Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zwabisch kasteel
Bari, Italië

Zwabisch kasteel

Castello Normanno-Svevo dateert uit 1132 onder het bewind van de Normandische koning Roger II. Het is een waar architectonisch bewijs van geschiedenis. Hoewel het in 1156 werd verwoest door koning Willem I van Sicilië, werd het in 1233 herrezen en versterkt onder de bescherming van de Heilige Roomse keizer Frederik II. Na verloop van tijd onderging het tijdens de Anjou-overheersing verschillende transformaties, en nadat het door verschillende adellijke families werd vastgehouden, werd het uiteindelijk een gevangenis en kazerne onder de koning van Napels. Het kasteel wordt aan alle kanten omringd door een gracht, behalve de noordgrens met de zee, die toegankelijk is via een brug en poort naar het zuiden, en heeft voornamelijk de muren van Aragon en de prominente Hohenstaufen-toren. Tegenwoordig dient het als locatie voor tentoonstellingen, met behoud van een rijke geschiedenis binnen de muren.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Kerk van Panagia
Rhodos, Griekenland

Kerk van Panagia

Gelegen in het hart van Lindos, vlak bij het centrale plein, staat de kerk van Panagia (Onze Lieve Vrouw) als een sereen heiligdom. Deze 13e-eeuwse kerk heeft witgekalkte muren en rode Byzantijnse tegels, de belichaming van Griekse charme. Wat het echter onderscheidt, is de kenmerkende hoge stenen klokkentoren, een kenmerk dat typerend is voor de Rhodische en Dodekanese architectuur. Het plaatje wordt compleet gemaakt door het ingewikkelde kruisvormige plan van de kerk, bekroond door een achthoekige koepel en een rustige binnenplaats.
Lees meer
Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco
San Francisco, Californië

Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco

Het Yosemite National Park, bekend om zijn steile granieten kliffen, watervallen, imposante sequoia-bosjes en diversiteit aan dieren in het wild, is zonder twijfel een van de meest visueel verbluffende plekken op aarde. Foto's doen geen recht aan hoe spectaculair deze plek is. Dus de volgende keer dat je in San Francisco bent, mag je de kans niet missen om te genieten van het buitenleven in het kroonjuweel van de Amerikaanse nationale parken.
Bookable
Lees meer
Soweto township
Johannesburg, Zuid-Afrika

Soweto township

Deze township is een must voor iedereen die de stad Johannesburg bezoekt. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder meer de Vilakasi-straat, waar ooit de Mandela's woonden. Hun kleine huis is nu een museum. Bezoek het huis van aartsbisschop Tutu, het Hector Pieterson Museum, gewijd aan de studentenopstanden van 1976, en de Regina Mundi-kerk, die ook littekens van het verzet draagt. Eet in Sakhumzi’s, het Nambitha in Italiaanse stijl, of in het trendy Wandi’s Place. Een overnachting in één van de uitstekende B&B's zou het hoogtepunt van jouw reis kunnen zijn.
Lees meer
Denver Restaurant Week (maart)
Denver, Colorado

Denver Restaurant Week (maart)

Denver is een bestemming geworden die fijnproevers niet mogen missen, met talloze onderscheidingen in de voedings- en drankenindustrie, waaronder erkenning door de prestigieuze James Beard Foundation. Om lokale culinaire inspanningen te vieren, bieden veel restaurants in Denver meergangendiners aan tegen vaste prijzen van $25, $35 of $45 tijdens de jaarlijkse Denver Restaurant Week, waar gasten kunnen genieten van de fantasierijke en spannende menu's die kenmerkend zijn geworden voor het evenement.
Lees meer