Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cultuurhistorisch Museum
Dubrovnik, Kroatië

Cultuurhistorisch Museum

Het Cultuurhistorisch Museum is gevestigd in het Paleis van de Rector. Op de begane grond bevinden zich een rechtszaal, een kerker en een kantoor van de schrijver. Een numismatische verzameling munten, zegels, gewichten en een verzameling horloges van Dubrovnik bevindt zich op de tussenverdieping. Er zijn ook prachtige voorbeelden te zien van meubels, portretten, uniformen en een inventaris van de Domus Christi apotheek, evenals verschillende soorten wapens.
Lees meer
Manchester City voetbalclub
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester City voetbalclub

Neem een kijkje achter de schermen van de snelst groeiende voetbalclub ter wereld. Tijdens de Stadium & Club Tour zorgt een professionele gids voor een onvergetelijke en allesomvattende rondleiding door de club en het Etihad stadion, waarin de essentie van Manchester City wordt vastgelegd. De tour zal de trots, passie en erfgoed van de voetbalclub laten zien. Het laat zien hoe alles wat er op en naast het veld gebeurt ertoe bijdraagt dat Manchester City de club is die het nu is. Bezoekers kunnen zien hoe het voelt om door de media te worden ondervraagd in de hotseat van de persconferentie, het binnenheiligdom van de kleedkamer van de stad te bezoeken en door de tunnel te lopen en zich het gejuich voor te stellen van 55.000 supporters die hun helden aanmoedigen. Tot slot kun je genieten van het uitzicht vanuit de stoel van nieuwe manager Pep Guardiola in de dug-out: je kunt alles ervaren. Buiten het voetbalseizoen worden in het stadion grote nationale en internationale voetbalevenementen en zomerconcerten gehouden. Rondleidingen door het stadion zijn beschikbaar en de club heeft een uitstekend museum vol voetbalmemorabilia.
Bookable
Lees meer