Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
De prachtige parken van Malmö
Malmö, Zweden

De prachtige parken van Malmö

Of je nu op zoek bent naar rust, ecologische wonderen of verkwikkende lichaamsbeweging, de groene gebieden van Malmö bieden een schat aan ervaringen om aan jouw wensen te voldoen. Ontdek de betoverende allure van Kungsparken, de geliefde parel van Malmö en het oudste openbare park van de stad, opgericht in 1872. Dompel jezelf onder in het charmante ontwerp in Engelse stijl van het park, waar een wandeling door de groene landschappen het decor vormt voor onvergetelijke buitenavonturen en heerlijke picknicks. Verwen je zintuigen in de milieuvriendelijke oase Slottstädgården, waar de overvloed van de natuur op je wacht. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van versheid door groenten te kopen die rechtstreeks van de vruchtbare grond zijn geplukt, levendige bloemen en planten. Houd een oogje in het zeil voor de bruisende activiteiten van het populaire tv-programma van SVT, Garden Friday, dat zijn thuis vindt in deze prachtige tuinen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de bekwame tuinman, John Taylor, die de bloeiende wonderen verzorgt. Het geliefde tuincafé van Tarek Taylor, gelegen in het hart van het park, nodigt je uit om te ontspannen te midden van de weelderige omgeving en biedt een verfrissend toevluchtsoord tijdens de zonovergoten zomermaanden. Bereid je voor om betoverd te worden door de grootsheid van Pildammsparken, het grootste park van Malmö. Oorspronkelijk gemaakt voor de Baltische Tentoonstelling in 1914, werd dit uitgestrekte landschap in de jaren twintig verder geperfectioneerd onder de visionaire leiding van stadsingenieur Erik Bülow-Hube. Verken de uitgestrekte vlakte van het park en ontdek enkele van de meest gerespecteerde joggingpaden van Malmö, die je uitnodigen voor verkwikkende hardloopsessies te midden van het schilderachtige landschap.
Lees meer
Golfbanen
Malmö, Zweden

Golfbanen

Skåne County biedt de perfecte setting om het hele jaar door te golfen. Met Malmö als uitvalsbasis voor een golfvakantie, heb je de mogelijkheid om bijna 100 golfbanen te verkennen binnen een uur van de stad. Zo kun je jouw dagen doorbrengen met jouw favoriete sport en 's avonds kun je gemakkelijk genieten van de bruisende restaurantscene van Malmö en non-stop entertainment, allemaal op een steenworp afstand van jouw hotel. Hieronder vind je een aantal golfbanen in de omgeving van Malmö: Hylliekrokens Golf Center Limhamnsvägen 85, Limhamn +46 40 16 18 50 Hinton Golf Club - Rönnebäck Rönnebäcksvägen 3, Oxie +46 40 54 25 50 Hinton Golf Club - Sofiedal Vångavägen 33, Oxie +46 40 54 25 50 PGA of Sweden National Klubbhuset, Bara +46 40 635 51 08 Falsterbo Golfklubb Fyrvägen 34, Falsterbo +46 40 47 00 78
Lees meer
Wetenschapsmuseum Thinktank
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Wetenschapsmuseum Thinktank

Thinktank is verdeeld over vier verdiepingen. Het is een bekroond en uniek wetenschapsmuseum dat voor iedereen een boeiende ervaring biedt. Met tien galerieën met historische voorwerpen, interactieve displays en futuristische feiten stimuleert Thinktank de geest met een breed scala aan exposities over alles, van vliegtuigen en stoommachines tot de fijne kneepjes van het menselijk lichaam en de fascinerende wereld van emotionele robots. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het ultramoderne Planetarium en de openlucht Science Garden voor een allesomvattende ervaring.
Lees meer