Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Toulon
Provence, Frankrijk

Toulon

Toulon, gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee en tegen de ruige achtergrond van kalksteenbergen, is een kleine havenstad, vooral bekend als de basis van de Franse marine en de grootste marinebasis in de Middellandse Zee. Voor een onvergetelijk avontuur met adembenemende uitzichten kun je een ritje maken met de kabelbaan die de Mont Faron in Toulon beklimt. Deze spannende reis brengt je naar de top van de berg, waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de prachtige kustlijn, de bruisende haven en ruige bergketens. Voor wie van stranden houdt, beschikt Toulon over zandstranden en kiezelbaaien die volop mogelijkheden bieden om te zwemmen, te zonnebaden en watersporten te beoefenen. Enkele van de meest populaire stranden in de stad zijn Mourillon, Sablettes en Anse de Méjean.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Rethymno
Kreta, Griekenland

Rethymno

Rethimnon, de op twee na grootste stad op Kreta, kwam tot leven tijdens het Venetiaanse tijdperk en herbergt vele historische gebouwen, met name het fort van Rethimnon op de heuveltop, dat de skyline van de stad domineert. In de oude stad bestaan Venetiaanse architectonische elementen naast Ottomaanse elementen, waardoor een unieke charme ontstaat. In de lente vindt het carnaval van Rethimnon plaats, een eeuwenoud feest dat in het hele land beroemd is geworden.
Lees meer
Freakybuttrue Peculiarium
Portland

Freakybuttrue Peculiarium

Dit museum van eigenaardigheden is een tempel van alle rare, bizarre en soms grove en griezelige dingen. Van een buitenaardse autopsietafel en (enigszins verontrustende) recreaties op de plaats delict tot lekkernijen geserveerd in het café op het terrein (dessert met krekels en stukjes schorpioen, iemand?), het Peculiarium is een verdomd goede tijd als je niet te preuts bent (of minderjarig). Ze zullen in de nabije toekomst verhuizen, dus houd de aankondiging van de nieuwe locatie in de gaten.
Lees meer
Cassis
Provence, Frankrijk

Cassis

Cassis is een schilderachtige kustplaats die bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, charmante Provençaalse sfeer en warme gastvrijheid. De stad ligt te midden van de ruige kliffen van Calanques en het glinsterende water van de Middellandse Zee en biedt bezoekers een prachtig uitzicht en een pittoreske omgeving. Cassis is beroemd om zijn kleurrijke haven, omzoomd met traditionele vissersboten en levendige cafés en restaurants. De stad biedt ook een scala aan activiteiten, van wandelen en zwemmen tot het verkennen van de lokale wijngaarden en het genieten van de verrukkelijke keuken van de regio.
Lees meer
Tom McCall Waterfront Park
Portland

Tom McCall Waterfront Park

Maak een wandeling door één van de populairste stedelijke gebieden van Portland voordat je verder weg parken gaat verkennen: het Tom McCall Waterfront Park met uitzicht op de rivier de Willamette. Er is hier meestal genoeg activiteit, gezien alle fietsers, skateboarders, joggers en picknickers die hier komen, maar er komen er nog meer om grote buitenevenementen en festivals bij te wonen die hier het hele jaar door worden gehouden. Op warme zomerdagen trekken velen naar de verfrissende Salmon Street Springs.
Lees meer