Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
De vulkaan bij het Mirage
Las Vegas, Nevada

De vulkaan bij het Mirage

De rustige watervallen voor het Mirage Hotel en Casino worden omgetoverd tot een uitbarstende vulkaan, beginnend met donderende explosies gevolgd door feloranje vlammen die de sterrenhemel in springen en gesmolten lava die door het 1,2 hectare grote lagunegebied stroomt. De hitte is voelbaar voor toeschouwers die aan de overkant van de brede Las Vegas Boulevard staan, dus het is bijna onmogelijk om één van de meest majestueuze en bovendien gratis ervaringen van Las Vegas te negeren!
Lees meer
Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao
Bilbao, Spanje

Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao

Dit oude pakhuis is gerenoveerd tot één van Bilbao's meest levendige culturele locaties. Er zijn activiteiten voor iedereen, van tentoonstellingen tot bioscopen, kinderactiviteiten, concerten, lezingen en een bibliotheek. De ruimte van 43.000 vierkante meter heeft het allemaal. Mocht je tijdens jouw bezoek honger krijgen, dan biedt het diverse mogelijkheden voor versnaperingen naar wens. In 2015 werd het gebouw voorheen bekend als Alhóndiga Bilbao, omgedoopt tot Azkuna Zentroa als eerbetoon aan de overleden burgemeester van Bilbao, Iñaki Azkuna, die het industriële Bilbao veranderde in een cultureel meesterwerk.
Lees meer
Three Capes Track
Tasmanië, Australië

Three Capes Track

Er zijn nog maar weinig plekken op aarde die zo afgelegen, zo onaangetast en zo ver verwijderd van het gewone aanvoelen. Deze wandeling bovenop een klif bovenop de hoogste zeekliffen van Australië in het Tasman National Park op de Three Capes Track zal je zintuigen verfrissen. Three Capes is een wandeling zonder begeleiding, met drie hutten die maximaal comfort bieden met minimale impact op het milieu. Pelletverwarmers zorgen er ook voor dat wandelaars het hele jaar door comfortabel blijven.
Lees meer
Basiliek van Begoña
Bilbao, Spanje

Basiliek van Begoña

Je vindt de basiliek van Begoña in de Calle Virgen de Begoña op de top van een heuvel. De bouw van de kerk begon in 1511 en algemeen wordt aangenomen dat de Maagd Maria precies op die plek verscheen. Je kunt zien dat de kerk nog steeds belangrijk is voor de zeelieden van Bilbao. Er zijn nog steeds schepen die vernoemd zijn naar de kerk, Virgen de Begoña of gewoon Begoña, de patroonheilige van Biskaje. Ervaar de geschiedenis zelf wanneer je door de deuren van deze basiliek loopt.
Lees meer