Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kasteel De Haar
Utrecht, Nederland

Kasteel De Haar

Kasteel De Haar, gelegen nabij Utrecht, is het grootste en meest weelderige kasteel van Nederland en behoort tot de iconische historische residenties van Europa. Bezoek dit kasteel om een glimp op te vangen van zijn glorieuze verleden en de adembenemende grandeur die de internationale elite in het begin van de 20e eeuw omhulde. Het kasteel is ook een zeldzaam voorbeeld van een middeleeuws fort, compleet met torens, wallen, grachten, poorten en ophaalbruggen.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Kerk van Panagia
Rhodos, Griekenland

Kerk van Panagia

Gelegen in het hart van Lindos, vlak bij het centrale plein, staat de kerk van Panagia (Onze Lieve Vrouw) als een sereen heiligdom. Deze 13e-eeuwse kerk heeft witgekalkte muren en rode Byzantijnse tegels, de belichaming van Griekse charme. Wat het echter onderscheidt, is de kenmerkende hoge stenen klokkentoren, een kenmerk dat typerend is voor de Rhodische en Dodekanese architectuur. Het plaatje wordt compleet gemaakt door het ingewikkelde kruisvormige plan van de kerk, bekroond door een achthoekige koepel en een rustige binnenplaats.
Lees meer