Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch

Eén van de grootste toeristische trekpleisters van 's-Hertogenbosch. De Binnendieze is eeuwenoud en bestaat uit alle waterwegen binnen de stadsmuren. Bezoekers kunnen door 's-Hertogenbosch varen in een opvallende boot met open dak. Ze kunnen genieten van verschillende monumenten, karakteristieke oude en moderne gebouwen, de waterwegen en de prachtige vestingwerken. De Binnendieze is sinds 1972 beschermd stadsgebied.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Kata Tjuta
Alice Springs, Australië

Kata Tjuta

Kata Tjuta, ook wel bekend als Mount Olga of The Olgas, lijkt op Uluru maar heeft een andere vorm. Liggend op slechts ongeveer 365 km ten zuidwesten van Alice Springs, is het – vergeleken met zijn 'broer' Uluru – slechts een steenworp afstand, en zeker een bezoek waard. Eens een enkel stuk rots, bestaan de Olga's nu uit 36 koepelvormige formaties die gedurende miljoenen jaren zijn verweerd. Bewonder de indrukwekkende rotsen van een afstand, bijvoorbeeld door de Valley of the Winds-wandeling te maken. Het is een lusvormig pad met fantastische uitzichtpunten. Je kunt dwars door de groeven lopen voor verbluffende vergezichten en minder drukte.
Bookable
Lees meer
Cyprus Museum
Cyprus, Cyprus

Cyprus Museum

Het Cyprus Museum, gevestigd in Nicosia, is de perfecte bestemming voor iedereen die zich wil verdiepen in de rijke geschiedenis en beschaving van Cyprus. Het museum toont een breed scala aan oude artefacten die de belangrijke rol van het eiland in de ontwikkeling van de beschaving aantonen. De collecties strekken zich uit van het Neolithicum tot de Romeinse tijd, met gereedschappen, stenen vaten, beeldjes, aardewerk en nog veel meer. Terwijl je door de goed gelabelde en chronologisch geordende exposities dwaalt, zul je versteld staan van de unieke archeologische schatten van het eiland. Enkele hoogtepunten zijn de rijke collectie aardewerk uit de vroege bronstijd, archaïsche beelden die Egyptische en Assyrische invloeden weerspiegelen, en verbluffende vondsten uit de koninklijke graven van Salamis. Het Cyprus Museum is een essentiële stop voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende geschiedenis en het culturele erfgoed van het eiland.
Lees meer
Heuvel van drie kruizen
Vilnius, Litouwen

Heuvel van drie kruizen

Zodra je de top van deze heuvel bereikt, opent zich een geweldig uitzicht over de stad voor je ogen. Drie witte kruizen die op de top staan, symboliseren de rouw en hoop van de Litouwers. De eerste kruizen werden in de 17e eeuw opgericht ter nagedachtenis aan de martelaren, maar werden tijdens het bewind van Stalin verwijderd en vervolgens in 1989 herbouwd. Een reis naar de top van deze heuvel zorgt voor een mooie wandeling door een rustig en groen deel van de stad.
Lees meer