Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oleastro Olive Park
Cyprus, Cyprus

Oleastro Olive Park

Oleastro Olive Park ligt in het schilderachtige dorpje Anogyra en biedt bezoekers een interactieve en leerzame ervaring van het Cypriotische plattelandsleven en het tijdloze belang van olijven. In het park leer je over traditionele olijvenextractiemethoden, de talloze voordelen van olijven en hun centrale rol in Cypriotische huishoudens. Oleastro Olive Park beschikt over een ultramoderne ecologische olijfmolen, museum, restaurant en winkel gespecialiseerd in olijfproducten. Het park, opgericht door Andreas en Lina Ellinas, viert de rijke geschiedenis van de olijfboom in het mediterrane dieet en het authentieke platteland van Cyprus. Mis dit prachtige juweeltje niet, waar je jezelf kunt onderdompelen in de lokale cultuur en de voortreffelijke olijfproducten kunt proeven.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Mount Olympus (Chionistra)
Cyprus, Cyprus

Mount Olympus (Chionistra)

Mount Olympus, ook bekend als Chionistra, is het hoogste punt van Cyprus en staat met 1.952 meter hoog in het hart van het Troödosgebergte. Tijdens jouw bezoek word je beloond met adembenemende uitzichten op ruige landschappen en de glinsterende Middellandse Zee in de verte. Als je besluit om de berg Olympus in de winter te bezoeken, kun je heerlijk skiën in het resort, dat bestaat uit de gebieden Sun Valley en North Face. Het resort wordt beheerd door de Cyprus Ski Club en biedt een verscheidenheid aan skiliften en pistes voor verschillende vaardigheidsniveaus. Naast skiën en wandelen heeft de berg historische betekenis. De geograaf Strabo uit het einde van de eerste eeuw rapporteerde over een tempel gewijd aan Aphrodite Acraea op één van de voorbergen. Ervaar de schoonheid en geschiedenis van de berg Olympus tijdens je bezoek aan Cyprus.
Bookable
Lees meer
Bay of Fires
Tasmanië, Australië

Bay of Fires

The Bay of Fires is een favoriet van Tassie. Hier is een strook van baaien, rotspartijen en lege stranden onder azuurblauwe luchten. Het Bay of Fires Conservation Area heeft schone witte stranden, turkoois water en granieten keien bezaaid met feloranje korstmossen. Strandactiviteiten en vogels spotten zijn populair en misschien zie je een groep dolfijnen parallel aan het strand voorbij komen. Het gebied staat bekend om het snorkelen en duiken, met schilderachtige riffen, koralen, onderwatergrotten en een overvloed aan zeeleven.
Lees meer