Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Stadsbibliotheek van Tampere
Tampere, Finland

Stadsbibliotheek van Tampere

De stadsbibliotheek van Tampere, een modern architectonisch wonder ontworpen door Raili en Reima Pietilä, siert de stad met haar unieke combinatie van stijlen. Deze bibliotheek, gebouwd in de jaren 80, is een wonder van drie verdiepingen, met indrukwekkende leeszalen, expositieruimtes en zelfs een gezellig café. Het is niet alleen een centrum voor literatuur; in de bibliotheek vind je ook de boeiende Moeminvallei-tentoonstelling en het fascinerende Tampere Mineraalmuseum.
Lees meer
Dubbeldekker stadstour door Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Dubbeldekker stadstour door Christchurch

Stap aan boord van de klassieke London Open Top dubbeldekkerbussen uit de jaren 60 voor een leuke en informatieve tour door Christchurch. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Christchurch, van de pionierstijd tot de moderne tijd, en ontdek hoe Christchurch zich herstelt van de aardbevingen in Canterbury, die nu een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn geworden. De ervaring omvat een tour van 1 uur door het centrum van Christchurch op de enige dubbeldekker met open dak in Nieuw-Zeeland en een tour van 2 uur op een dubbeldekker met gesloten dak naar bezienswaardigheden in de omgeving van Christchurch.
Lees meer
Huur een klassieke auto
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Huur een klassieke auto

Dé verhuur van klassieke auto's en sportwagens aan de Franse Rivièra! De Franse Rivièra is één van de mooiste plekken ter wereld om van te genieten achter het stuur van een klassieke sportwagen. Maak een ritje op het platteland in een Porsche 356 Speedster, vaar over de Croisette in Cannes in een Ford Mustang, neem de scherpe bochten van de Monte Carlo Rally in een Alpine Berlinette of ga uit eten in Monaco in een Jaguar E-Type. Nice en omgeving zijn een paradijs voor autoliefhebbers...
Lees meer
Vincent van GoghHuis - Zundert
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincent van GoghHuis - Zundert

Het Vincent van Gogh Huis: een levend kunstencentrum in de geboorteplaats van Brabants beroemdste kunstenaar ooit, staat op de plek waar Vincent van Gogh op 30 maart 1853 ter wereld kwam. De protestantse Van Gogh bracht zijn kinderjaren door in het katholieke Zundert, niet ver van de Belgische grens. Als ingetogen en introverte jongen kreeg hij thuis onderwijs en al snel werd duidelijk dat Vincent ‘anders’ was. In het Vincent van GoghHuis kun je ervaren hoe zijn tijd in Zundert hem heeft gevormd en hem uiteindelijk heeft doen uitgroeien tot een wereldberoemde kunstenaar. “Een must om te zien als je Van Gogh wilt leren kennen” Vincents leven kende een moeizaam begin. Als zoon van dominee Theodorus van Gogh werd hij al snel een buitenstaander in het katholieke dorp. Hij was vaak te vinden in de grote tuin met zijn broertje Theo. Hij had het heerlijk naar zijn zin in de buitenlucht, maar kon zo ook zijn comfort vinden. Misschien is dat wel één van de redenen waarom het platteland zo'n grote rol speelde in Van Goghs latere werk. Meer dan een museum In de permanente presentatie ‘Vincent van Gogh – de wortels van een meester’ neemt Vincent je bij de hand en neemt hij je mee door een re-enactment van zijn jeugd en kom je meer te weten over zijn worsteling met het geloof. Wisselende tentoonstellingen tonen de enorme invloed van Van Gogh op kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Daarnaast heeft het Van GoghHuis een artist in residence, waarbij een kunstenaar dagenlang in de voetsporen van Van Gogh kan stappen en leven! Erfgoedlocaties in Brabant Het Vincent van GoghHuis heeft een eigen VVV-loket (Toeristische Informatie) en is natuurlijk één van de vijf Van Gogh Erfgoedlocaties in Brabant. Je kunt het Van GoghHuis ook op de fiets bereiken via de Van Gogh-fietsroute die alle erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer