Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Sint-Baafskathedraal majestueus statig
Gent, België

Sint-Baafskathedraal majestueus statig

Deze prachtige bezienswaardigheid op het Sint-Baafsplein in Gent, wandel je tijdens je stedentrip niet zomaar voorbij. De Sint-Baafskathedraal, de oudste parochiekerk in het levendige hart van Gent, is gebouwd op de plaats van een kerk uit de 10de eeuw en een romaanse kerk uit de 12de eeuw. Deze kerk was gewijd aan de heilige Johannes de Doper, Sint-Jan. Gent was in de Middeleeuwen een rijke en machtige stad en kon het zich steeds meer veroorloven grotere en rijkere kerken te bouwen. Zo werd de Sint-Janskerk in de loop van de 15e en 16e eeuw omgebouwd tot de statige gotische Sint-Baafskathedraal. De Sint-Baafskathedraal heeft een rijke geschiedenis, het is binnenin dan ook kunstschatten tellen die menig kunstminnaars doet watertanden: het barokke hoogaltaar in witzwart en rood gevlamd marmer, de rococopreekstoel in eik, verguld hout en marmer, een topwerk van Rubens: De intrede van Bavo in het klooster te Gent, de Calvarietriptiek door Justus van Gent, de gotische kroonluchter/godslamp, de praalgraven van de Gentse bisschoppen, … en natuurlijk het wereldberoemde Lam Gods. In de buik van de Sint-Baafskathedraal kan je de goddelijke gloed van 'De Aanbidding van het Lam Gods', van de gebroeders van Eyck, bewonderen. Ontdek de openingsuren van de Lam Gods-kapel in de Sint-Baafskathedraal. Enkel tijdens de Gentse Feesten kan je een bezoek brengen aan de toren van de Sint-Baafskathedraal. Verover de trappen en geniet van het prachtige zicht over dit unieke volksfeest en hartje Gent. De rest van het jaar geniet je van het mooiste uitzicht in Gent onder de poten van de gouden draak, de mascotte van Gent, op de tegenoverliggende Belfort-toren. Van hieruit zet je je ontdekkingstocht verder in hartje Gent. Niks moet, alles kan!
Lees meer
Velo Service
Bari, Italië

Velo Service

Met Velo Service kun je de stad op de fiets leren kennen. Dit is een leuke manier om de stad te ontdekken met een deskundige gids die je meeneemt naar de meest typische en charmante plekken, of je kunt een fiets huren en de stad op eigen gelegenheid verkennen. Er is ook een derde alternatief, je kunt het hart van Bari bezoeken in een comfortabele en moderne riksja. De gids neemt je mee naar de belangrijkste plekken en vertelt je verhalen en anekdotes over de stad en haar inwoners.
Lees meer
Nationaal park Pollino
Lamezia Terme, Italië

Nationaal park Pollino

Nationaal park Pollino, een toevluchtsoord dat zich uitstrekt over de Zuid-Italiaanse regio's Calabrië en Basilicata, herbergt een rijk van ruige schoonheid. Tussen de bergachtige omgeving ontvouwen zich kronkelende paden en rivieren, waaronder de betoverende Raganello-rivier met zijn indrukwekkende kloven, onder een bladerdak van pijnbomen. Hier gedijt uitsluitend de ongrijpbare Bosnische den, een bewijs van het unieke karakter van het park. Te midden van deze wonderen is de grandeur van de natuur verweven met archeologische wonderen, wat een oase van ongeëvenaarde allure creëert.
Lees meer
Bezoek een traditioneel Keltische juwelier
Galway & The West, Ierland

Bezoek een traditioneel Keltische juwelier

Ervaar het rijke erfgoed en de kunst achter een tijdloze klassieker, handgemaakt in Ierland, met een bezoek aan Thomas Dillons, de oorspronkelijke makers van de Claddagh-ring. Met twee handen die een gekroond hart omhelzen, symboliseert de Claddagh-ring liefde, loyaliteit en vriendschap, vaak gebruikt als verlovingsring. Deze traditie vindt zijn oorsprong in het schilderachtige vissersdorpje Claddagh, waar een hechte gemeenschap van Iers sprekende families hun eigen “koning” blijft kiezen.
Lees meer