Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal
Riga, Letland

Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal

Gebouwd in neo-byzantijnse stijl tussen 1876 en 1883, toen het land deel uitmaakte van het Russische rijk, is de Geboorte van Christus-kathedraal in Riga de grootste orthodoxe kerk in de stad. Het heeft in de loop der jaren verschillende transformaties ondergaan en werd tijdens het Sovjettijdperk gebruikt als planetarium en restaurant. Sindsdien is het echter volledig gerestaureerd als kerk en worden er nu regelmatig orthodoxe diensten gehouden. Het heeft ook één van de grootste orgels in Europa met 6.768 pijpen.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer
Milaan, Italië

Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer

Als je even wilt ontsnappen aan de drukke straten van de stad en wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van Lombardije, overweeg dan om op de schilderachtige Bernina Express-trein te stappen. Maak een wandeling langs het Comomeer, stop in het historische dorp Varenna aan de oever van het meer en beklim de Alpen met de trein die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De trein stopt op de top zodat je een korte wandeling kunt maken terwijl je geniet van het uitzicht op de top. De treinreis zelf duurt van begin tot eind ongeveer 4 uur en loopt door 55 tunnels, 196 bruggen en viaducten
Bookable
Lees meer
Regionaal park Waitakere Ranges
Auckland, Nieuw-Zeeland

Regionaal park Waitakere Ranges

De Waitakere Ranges (het grootste regionale park van Auckland) is gelegen op slechts 30 kilometer van het centrum van Auckland. Het is de perfecte plek om te genieten van rust en unieke flora en fauna. Eén reisorganisatie die je meeneemt naar Waitakere Ranges is de meermaals bekroonde reisorganisatie Bush and Beach Ltd, die ook andere geweldige tours aanbiedt, zoals een Hobbiton-filmsettour, wijn- en eettours en rondleidingen door de stad.
Lees meer