Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Juwelierswijk
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Juwelierswijk

Met een rijke geschiedenis die meer dan 250 jaar teruggaat, is het Jewellery Quarter een beschermd gebied met meer dan 200 monumentale gebouwen. Tegenwoordig gedijt het als één van de levendigste locaties van Birmingham en straalt het een levendige gemeenschapszin uit. De wijk is het hart van de Engelse juwelenindustrie en biedt plek aan meer dan 700 juweliers en onafhankelijke winkeliers, die een schat aan cadeau- en souveniropties aanbieden. Mis de kans niet om het bekroonde Museum of the Jewellery Quarter te verkennen, waar een bewaard gebleven atelier uit de jaren 80 een fascinerend kijkje biedt in het vakmanschap van het gebied. De wijk wemelt ook van trendy bars, kunstgalerieën en Indiase en Italiaanse eetgelegenheden.
Lees meer
Britt Coffee Tour
San José, Costa Rica

Britt Coffee Tour

Sinds 1991 heeft Britt Coffee Tour bijna 1 miljoen koffieliefhebbers van over de hele wereld opgeleid en vermaakt door ze uit te nodigen op hun werkende plantage en branderij. Doe mee aan de tour en ontdek waarom het Costa Ricaanse klimaat en het gevarieerde landschap ideale groeiomstandigheden bieden voor gastronomische koffiebonen. Foodies zullen het lunchbuffet in restaurant Don Próspero waarderen. Vergeet niet wat vers gebrande bonen mee naar huis te nemen.
Bookable
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Spa
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Spa

Tijdens je vakantie is het vinden van momenten van ontspanning net zo belangrijk als het verkennen van spannende bezienswaardigheden. Geniet van ultieme rust in Santai Spa, een luxe toevluchtsoord met een scala aan voorzieningen, waaronder een zoutgrot, een buitenbubbelbad, een zwembad, een sauna en meer. Ontspan met verjongende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en manicures, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt. Gunstig gelegen in Resorts World, een levendig multi-entertainmentcomplex met winkels, een bioscoop, een casino en verschillende eetgelegenheden, wordt een bezoek aan Santai Spa een uitstekende aanvulling op jouw reisschema als de tijd het toelaat.
Lees meer