Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Ferry Building Marketplace
San Francisco, Californië

Ferry Building Marketplace

Na de opening in 1898 werd het Ferry Building het transportknooppunt. Op het hoogtepunt reisden maar liefst 50.000 mensen per dag met de veerboot. Het Ferry Building is een elegante openbare ruimte van twee verdiepingen met herhalende bogen aan de binnenkant en dakramen. Langs de achterkant van het gebouw vind je tal van heerlijke visrestaurants met uitzicht op de haven. Mis Hog Island Oysters, Cowgirl Creamery en Gott's Roadside niet. De boerenmarkt vindt elke dinsdag, donderdag en zaterdag plaats van 10:00 tot 14:00. Als een stad die zich inzet voor ecologische duurzaamheid, heeft elke verkoper hier een duurzame missie aangenomen en verkoopt daarom voornamelijk biologische producten. Over milieuvriendelijke praktijken gesproken, het Ferry Building heeft nauw samengewerkt met de vervoersautoriteit om de revitalisering van de waterkant en de wilde dieren in de baai te ondersteunen.
Lees meer
Aquaworld
Cancún, Mexico

Aquaworld

Wat is een betere manier om van watersporten te genieten dan in de warme, kristalheldere turquoise wateren van Cancún? Of je nu kiest voor zwemmen, zeilen, kajakken, windsurfen, kitesurfen, jetskiën, parasailen, duiken of snorkelen langs het op een na grootste rif ter wereld, je zult niet teleurgesteld zijn. Misschien blijf je liever aan de oppervlakte en ervaar je de sensatie van diepzeevissen of ontspan je gewoon tijdens een cruise bij zonsondergang, er is letterlijk geen watersport die je hier niet zult vinden. Aspirant- en gevorderde duikers mogen een duik in het beroemde duikparadijs Cozumel niet missen. Een andere aanrader is de populaire jungletocht door het natuurreservaat van de Nichupte-lagune, waar je kapitein van je eigen boot kunt zijn.
Lees meer
Haga
Göteborg, Zweden

Haga

Als oudste 'buitenwijk' van de stad is Haga op zichzelf al een kleine stad en biedt bezoekers een nostalgische en betoverende ervaring. Een wandeling door de smalle, geplaveide straatjes van Haga roept een gevoel van tijdreizen op en voert je minstens honderd jaar terug in de tijd. De traditionele houten gebouwen herbergen een overvloed aan gezellige cafés, pubs en leuke winkeltjes, waar je boeken, handwerk en lokaal gemaakt breigoed kunt lezen. Haga is ook de thuisbasis van het prachtige 17e-eeuwse fort Skansen Kronan, dat een panoramisch uitzicht over de stad biedt.
Lees meer