Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Tropea
Lamezia Terme, Italië

Tropea

Tropea is een klein stadje aan de oostkust van Calabrië, op 64 km van Lamezia. Het staat bekend om zijn witte stranden die tot aan Capo Vaticano lopen, het historische centrum op een klif en de gewaardeerde rode uien. De stad zelf is heel pittoresk en romantisch met kronkelende straatjes en prachtige kleine pleinen. Opmerkelijk is de Tropea-kathedraal, die in de 12e eeuw door de Noormannen werd gebouwd in opvallende gele lavasteen en waarin een interessant zwart kruisbeeld, twee niet-ontplofte bommen uit de Tweede Wereldoorlog en een schilderij van de donkergekleurde Madonna van Roemenië zijn ondergebracht. Vanwege een aantal wonderen hebben de inwoners van Tropea de Maagd Maria van Roemenië uitgeroepen tot beschermheilige van het dorp.
Lees meer
Cardo
Jeruzalem, Israël

Cardo

In de Romeinse tijd was de Cardo de hoofdstraat van Jeruzalem, en het moet een prachtig uitzicht zijn geweest: omzoomd door zuilen die als overdekte arcades boven voetgangers met elkaar verbonden waren, was de straat 22 meter breed en wemelde het van koetsen en vee. De straat is herontdekt en gedeeltelijk gerestaureerd door archeologen in 1975. Tijdens een wandeling zie je muurresten van de Eerste en Tweede Tempel, zuilen en typische stenen trottoirs. In het noorden is er een authentieke bazaar die dateert uit de tijd van de kruistochten.
Lees meer
Boog van Galerius (Kamara)
Thessaloniki, Griekenland

Boog van Galerius (Kamara)

Naast de Rotonda is dit één van de twee meest karakteristieke monumenten in de stad. De Galeriusboog bevindt zich dicht bij de oostelijke stadsmuur, op korte afstand van de Kassandreotiki-poort. De Romeinse keizer Galerius uit de 4e eeuw na Christus gaf de opdracht om beide gebouwen zijn macht te laten vertonen. Vroeger liep er een weg door de boog, langs de Rotonda en verder naar het paleis in het zuidwesten. De boog bestaat uit een gemetselde kern, bekleed met marmeren sculpturale panelen ter ere van de overwinning op de zevende keizer in het Sassanidische Perzische rijk. Ongeveer twee derde van de boog is bewaard gebleven. In de volksmond staat het monument bekend als Kamara (Καμάρα), dat is Grieks voor 'boog'
Lees meer
Paleis Soestdijk
Amersfoort, Nederland

Paleis Soestdijk

Het mooie paleis Soestdijk bevindt zich op een landgoed tussen Soest en Baarn, vlakbij Amersfoort. Het is zeker de moeite waard om er een bezoek te brengen. Paleis Soestdijk heeft veel doeleinden gediend. Zo is het paleis in haar lange geschiedenis twee keer in gebruik genomen als militaire kazerne, maar was het ook lange tijd één van de favoriete paleizen van de Koninklijke familie. tegenwoordig doet het paleis dienst als museum en evenemententerrein. Kom langs en geniet van de mooie paleistuin, een rondleiding door het paleis, of een mooi concert.
Lees meer
Paradise Jet Boating
Gold Coast, Australië

Paradise Jet Boating

Deze leuke avontuurlijke activiteit aan de Gold Coast neemt je mee op een jetbootcruise die is vergeleken met een achtbaanrit of een rit met een rallyauto, maar dan op het water! Dit avontuur omvat hoge snelheid, volledige 360° spins, adembenemende landschappen en bezienswaardigheden. Boekingskantoor Shop K5, Centro Surfers Paradise, Cavill Mall, Surfers Paradise Queensland Vertrekpunt Shop 7B, Mariners Cove Marina 60 Seaworld Drive, Main Beach Queensland
Lees meer