Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Santa Maria della Spina
Pisa, Italië

Santa Maria della Spina

De vrij kleine Santa Maria della Spina kerk, gebouwd rond 1230 en later vergroot in 1325, heeft één van de meest opvallende gotische gebouwen in Europa. De ligging aan de rivier draagt bij aan de iconische status en is daarmee één van de meest gefotografeerde bouwwerken in de stad. Je vindt het op de linkeroever van de rivier de Arno, tegenover het Nationaal Museum van Pisa. De naam della Spina (“van de doorn”) komt van de aanwezigheid van een doorn, herkend als een deel van de doornenkroon die op Christus is geplaatst. Het relikwie werd in 1333 naar deze kerk gebracht.
Lees meer
Verenigde Staten Capitool
Washington, D.C.

Verenigde Staten Capitool

Dit indrukwekkende monument, dat oprijst uit de Mall, staat symbool voor de standvastige Amerikaanse democratie. Het Capitool wordt beschouwd als een belangrijk museum en getuigt van de Amerikaanse regeringsbekwaamheid. Het Capitool met zijn eigen kunstcollectie is open voor toeristen en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers aan. Het Capitol Visitor Center maakt het Capitool nog toegankelijker voor bezoekers en biedt een educatieve omgeving met inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van het gebouw.
Bookable
Lees meer
Theatermuseum
Helsinki, Finland

Theatermuseum

Het Theatermuseum biedt informatie, inzichten, plezier en entertainment. Levendigheid, interactiviteit en gemakkelijke toegang tot informatie komen in de tentoonstellingen naar voren. Het Theatermuseum laat bezoekers kennismaken met de theaterkunst in het algemeen, met de voorstelling en met de verschillende tijdperken van het theater in Finland. In de tentoonstellingen zijn er verschillende praktijkgerichte exposities en experimenteerpunten die bezoekers uitnodigen om verschillende elementen en kenmerken van theater aan te raken, te doen en ermee te experimenteren.
Lees meer
Nationaal museum van San Matteo
Pisa, Italië

Nationaal museum van San Matteo

Het Nationaal Museum van San Matteo is gevestigd in een 13e-eeuws gebouw dat ooit een Benedictijner klooster was. Het bevat werken van de belangrijkste religieuze gebouwen van de stad. De collecties uit de 14e en 15e eeuw zijn opmerkelijk: de Pisaanse beeldhouwkunst en een collectie schilderijen bestaande uit bijna 200 werken van de Toscaanse school. De fotogalerij bewaart schilderijen van Italiaanse en buitenlandse kunstenaars die dateren uit de 18e eeuw, kerkelijke gewaden en liturgische goudwerken.
Lees meer
Helsinki Zoo
Helsinki, Finland

Helsinki Zoo

Helsinki Zoo is één van de weinige dierentuinen ter wereld op een eiland. Een veerboot- of busrit van 20 minuten vanaf het stadscentrum brengt je naar een dierentuin waar je van koude berggebieden naar droge steppen en van noordelijke naaldbossen naar het tropische regenwoud kunt reizen. De dierentuin van Helsinki herbergt 150 dier- en 1000 plantensoorten die de diversiteit van de natuur laten zien. De dierentuin werd al in 1889 opgericht en is daarmee één van de oudste dierentuinen ter wereld. Ondanks de lange geschiedenis en historische omgeving is Helsinki Zoo een moderne dierentuin met een missie om de biodiversiteit te behouden.
Lees meer