Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Cenotes
Cancún, Mexico

Cenotes

Cenotes (zinkgaten) zijn diepe bronnen met kristalhelder water die toegankelijk zijn als het dak van een grot instort. De cenotes, gevoed door ondergrondse rivieren, waren de belangrijkste zoetwaterbron voor de Maya's en worden daarom als heilig beschouwd. Ze zijn uniek voor het schiereiland Yucatán en tot op de dag van vandaag is het ondergrondse grottenstelsel dat alle cenotes met elkaar verbindt nog steeds grotendeels onontdekt. Het is een unieke ervaring om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid van de grote clusters van stalactieten en stalagmieten die in het kristalheldere koele water worden weerspiegeld. Elke cenote heeft zijn eigen bijzondere schoonheid, en een zwempak aantrekken en snorkelen in het zwembad is een absoluut onvergetelijke ervaring. Sommige touroperators bieden ook grotduikexcursies aan voor zeer ervaren duikers.
Bookable
Lees meer
Soeks
Marrakesh, Marokko

Soeks

Stap in de zintuiglijke wervelwind die het uitgestrekte doolhof van soeks van Marrakesh vormt. Ze staan bekend als de grootste en meest exotische markten van Marokko en bieden een feest voor de zintuigen. Levendige kleuren, bedwelmende geuren en het onophoudelijke geluid van afdingen. Hoewel de spanning van de jacht en de kunst van het onderhandelen allemaal deel uitmaken van de ervaring, kunnen bezoekers die voor het eerst komen de doolhofachtige steegjes een beetje desoriënterend vinden. De smalle, vaak overdekte gangen, boordevol goederen, lijken niet van elkaar te onderscheiden. Om je te helpen navigeren op dit complexe web en echt te waarderen wat er wordt aangeboden, overweeg dan om een rondleiding te volgen om je te oriënteren en te voorkomen dat je verdwaalt.
Lees meer
Stranahan House
Fort Lauderdale, Florida

Stranahan House

Het is gebouwd in 1901 door Frank Stranahan, de grondlegger van Fort Lauderdale, als handelspost. Het is in 1906 omgebouwd tot een residentie voor de Stranahans. Dit maakt het Ft. Lauderdale's oudste staande structuur en een perfect voorbeeld van „Florida Frontier” -architectuur. In zijn vele incarnaties was dit gebouw een postkantoor, een winkel, een stadhuis en tegenwoordig is het een klein museum dat les geeft over het pioniersleven in Zuid-Florida.
Lees meer