Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Robbeneiland
Kaapstad, Zuid-Afrika

Robbeneiland

Het voormalige gevangeniseiland, gelegen op 11 km voor de kust van Kaapstad, is nu een werelderfgoedlocatie en een suggestief virtueel heiligdom voor de beroemdste gevangene, de leider van het Afrikaans Nationaal Congres, Nelson Mandela. Hier bracht hij 18 van zijn 27 jaar in de gevangenis door. Maak een verhelderende reis door het moeilijke verleden van Zuid-Afrika tijdens een rondreis over Robbeneiland. Luister naar verhalen van een voormalige gevangene op het eiland terwijl je dit tastbare symbool van politieke vrijheid en een herinnering aan de moeilijke weg naar de Zuid-Afrikaanse democratie verkent.
Bookable
Lees meer
Manchester City voetbalclub
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester City voetbalclub

Neem een kijkje achter de schermen van de snelst groeiende voetbalclub ter wereld. Tijdens de Stadium & Club Tour zorgt een professionele gids voor een onvergetelijke en allesomvattende rondleiding door de club en het Etihad stadion, waarin de essentie van Manchester City wordt vastgelegd. De tour zal de trots, passie en erfgoed van de voetbalclub laten zien. Het laat zien hoe alles wat er op en naast het veld gebeurt ertoe bijdraagt dat Manchester City de club is die het nu is. Bezoekers kunnen zien hoe het voelt om door de media te worden ondervraagd in de hotseat van de persconferentie, het binnenheiligdom van de kleedkamer van de stad te bezoeken en door de tunnel te lopen en zich het gejuich voor te stellen van 55.000 supporters die hun helden aanmoedigen. Tot slot kun je genieten van het uitzicht vanuit de stoel van nieuwe manager Pep Guardiola in de dug-out: je kunt alles ervaren. Buiten het voetbalseizoen worden in het stadion grote nationale en internationale voetbalevenementen en zomerconcerten gehouden. Rondleidingen door het stadion zijn beschikbaar en de club heeft een uitstekend museum vol voetbalmemorabilia.
Bookable
Lees meer
Vespa-tour in de avond
Rome, Italië

Vespa-tour in de avond

Spring op een vintage Vespa en verken de wonderen van Rome, net als Audrey Hepburn en Gregory Peck in de film “Roman Holiday”, tijdens deze leuke en onvergetelijke avondtour. Het is een 3 uur durende sightseeingtour met een professionele gids, die je meeneemt langs de beroemdste bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad, waaronder het Colosseum, de Mond Der Waarheid, Circus Maximus, de Palatijnse heuvel, het Sint-Pietersplein en de prachtige Trevifontein. Een korte stop voor ijs en koffie is ook inbegrepen.
Bookable
Lees meer
POLIN Museum voor de geschiedenis van Poolse Joden
Warschau, Polen

POLIN Museum voor de geschiedenis van Poolse Joden

Het POLIN Museum herstelt de herinnering aan de rijke, duizend jaar oude geschiedenis van twee volkeren: Polen en Joden. De interactieve expositie neemt je mee op een ongelooflijke reis door de eeuwen heen. Je krijgt de kans om door de straten van een vooroorlogse Joodse shtetl te lopen en te ontdekken hoe Poolse en Joodse culturen zich vermengd hebben. Het gebouw van het museum is zelf een architecturale attractie en een mijlpaal van het moderne Warschau.
Bookable
Lees meer