Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plentzia
Bilbao, Spanje

Plentzia

Plentzia is een levendige badplaats net buiten Bilbao, in de provincie Biskaje. Het is gelegen bovenop een heuvel, de straten stromen de heuvel af en leiden naar prachtige zandstranden. Plentzia is een populaire weekendbestemming vanuit Bilbao, aangezien het een korte 30 minuten duurt om er te komen met de bovengrondse metrodienst vanuit het centrum van Bilbao. In de stad Plentzia zijn er tal van barren en cafés die lokaal gevangen verse zeevruchten serveren. De stad heeft ook een binnenbaan voor de Baskische pelota-sport. Hier kun je dit traditionele spel bekijken, waarbij twee teams van spelers een kleine harde witte bal naar een muur slingeren en er met de volle kracht van hun blote handen tegenaan slaan.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Salvador Dalí Museum
Tampa Bay, Florida

Salvador Dalí Museum

Elk jaar bezoeken meer dan 200.000 bezoekers van over de hele wereld het Dalí Museum. De collectie van één van's werelds meest excentrieke en unieke kunstenaars werd geopend in Cleveland in 1942, 40 jaar later werd het verplaatst naar St. Petersburg. Dali’s carrière omvat verschillende thema's, van de impressionistische en kubistische stijlen van zijn vroege jaren tot zijn overgang naar het surrealisme. Dit wordt hier niet alleen vertegenwoordigd door bijna 100 olieverfschilderijen, maar ook door foto's, sculpturen en aquarellen.
Lees meer
Cradle Mountain
Tasmanië, Australië

Cradle Mountain

Cradle Mountain, aan de noordkant van het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, beschermt een deel van het Tasmanian World Heritage Wilderness Area. Het omringende landschap is divers en omvat grasland, regenwoud en eeuwenoude planten. Het park biedt ook een rijk leefgebied voor dieren in het wild, waaronder Tasmaanse duivels, buidelmarters, platypus, echidna en verschillende vogelsoorten. Ga op het Dove Lake Circuit langs de kustlijn van het meer voor een aangename, relatief vlakke wandeling van zes kilometer onder de torenhoge torenspitsen van Cradle Mountain.
Lees meer