Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Dulce Junio Café
San José, Costa Rica

Dulce Junio Café

Dulce Junio Café heeft niet alleen enkele van de beste koffie in San Jose, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan desserts. Probeer de crème de menthe chocoladetaart - deze wordt geleverd met een glazuur van rijke fudge-achtige chocolade met daarop een muntglazuur dat de zoetheid perfect in evenwicht brengt. Haal voor de lunch de enorme sandwich met curry-kip gemaakt met het perfecte focaccia-brood. De binnenplaats van Dulce Junio is een rustige plek om te genieten van een kopje koffie en even uit te rusten tijdens een wandeling door de stadswijken.
Lees meer
Casa das Rosas
São Paulo, Brazilië

Casa das Rosas

Casa das Rosas, of “House of Roses”, werd in 1935 gebouwd door de beroemde lokale architect Ramos de Azevedo voor één van zijn dochters. Het is een herenhuis in Franse stijl met tuinen geïnspireerd op het Paleis van Versailles. Het gebouw was het huis van dezelfde familie tot 1986, toen het werd uitgeroepen tot gemeentelijke bezienswaardigheid. Sinds 2004 is het een museum gewijd aan poëzie, literatuur, cultuur en het behoud van de bibliografische collectie van de dichter Haroldo de Campos.
Lees meer
Hierapolis & Pamukkale
Antalya, Turkije

Hierapolis & Pamukkale

Bovenop de spierwitte kliffen van Pamukkale ligt Hierapolis, een oude stad die net zo rijk is aan geschiedenis als aan thermale bronnen. Het was ooit een Frygisch cultcentrum en later een bloeiende Griekse stad. Hierapolis beschikt over een goed bewaard gebleven amfitheater, een reeks sfeervolle ruïnes en het beroemde Heilige Zwembad, een thermisch verwarmd genot waar je jezelf kunt onderdompelen tussen verzonken Romeinse zuilen, verspreid door een oude aardbeving. Op een steenworp afstand stelen de terrassen van Pamukkale de show. Deze glimmend witte formaties, gemaakt van travertijn, een sedimentair gesteente dat is afgezet door het mineraalrijke warme water, geven de stad zijn naam, wat 'Katoenen Kasteel' betekent. Met temperaturen variërend van 35°C tot een stomende 100°C creëren deze warmwaterbronnen al eeuwenlang een groeiend landschap van terrassen, waarbij calciumcarbonaat uit het water kristalliseert tot de zachte gel van travertijn. Hierapolis en Pamukkale, bekroond als UNESCO-werelderfgoed, bieden een unieke mix van culturele geschiedenis en natuurwonderen die je niet mag missen.
Bookable
Lees meer
Ferry Building Marketplace
San Francisco, Californië

Ferry Building Marketplace

Na de opening in 1898 werd het Ferry Building het transportknooppunt. Op het hoogtepunt reisden maar liefst 50.000 mensen per dag met de veerboot. Het Ferry Building is een elegante openbare ruimte van twee verdiepingen met herhalende bogen aan de binnenkant en dakramen. Langs de achterkant van het gebouw vind je tal van heerlijke visrestaurants met uitzicht op de haven. Mis Hog Island Oysters, Cowgirl Creamery en Gott's Roadside niet. De boerenmarkt vindt elke dinsdag, donderdag en zaterdag plaats van 10:00 tot 14:00. Als een stad die zich inzet voor ecologische duurzaamheid, heeft elke verkoper hier een duurzame missie aangenomen en verkoopt daarom voornamelijk biologische producten. Over milieuvriendelijke praktijken gesproken, het Ferry Building heeft nauw samengewerkt met de vervoersautoriteit om de revitalisering van de waterkant en de wilde dieren in de baai te ondersteunen.
Lees meer
Etnografisch Museum Rupe
Dubrovnik, Kroatië

Etnografisch Museum Rupe

Het Etnografisch Museum is gevestigd in een oude graanschuur uit de 16e eeuw, waar je kunt zien hoeveel aandacht de inwoners van Dubrovnik hebben besteed aan de opslag van graan. De Republiek Dubrovnik bewaarde alle staatsreserves van tarwe, gerst en gierst in diepe silo's, genaamd “rupe”, uitgehouwen uit steen en bedekt met een waterdicht materiaal dat het graan op een temperatuur van 17°C hield. De traditionele plattelandseconomie en architectuur van de regio Dubrovnik bevindt zich op de eerste verdieping. Volkskostuums en handwerk van textiel zijn te zien op de 2e verdieping.
Lees meer