Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fitzgerald Park
Cork, Ierland

Fitzgerald Park

Fitzgerald Park is een levendige en veelzijdige bestemming in Cork. Genesteld op het serene terrein vind je het Cork Public Museum, het uitnodigende Riverview Café, een pittoreske vijver versierd met waterlelies, sculpturen, een levendige speeltuin en een energiek skatepark. Tijdens de zomermaanden komt het park tot leven met openluchtevenementen, waaronder concerten en lokale festivals. Voor een unieke ervaring steek je de iconische “Shakey Brug” over, ook bekend als Daly's Brug, om Sunday's Well te bereiken, en vergeet niet op en neer te springen op de brug om de volledige ervaring te beleven!
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Florianuspoort
Krakau, Polen

Florianuspoort

Dit is één van de weinige overgebleven delen van het oude verdedigingssysteem dat ooit de oude binnenstad omringde. Het werd gebouwd in het begin van de 14e eeuw en was de belangrijkste verdediging van het noorden. In de 15e eeuw werden nog meer torens toegevoegd, maar de Florianuspoort is de enige overgebleven poort van de oorspronkelijke acht. In 1660 werd het uitgebreid met een barok dak, waardoor de hoogte met een meter werd verhoogd, en tegenwoordig meet het ongeveer 33,5 meter.
Lees meer
Old Head Kinsale
Cork, Ierland

Old Head Kinsale

Kinsale is een zalige badplaats die bekend staat om zijn keuken, architectuur en lokale geschiedenis. Een bezoek zou echter niet compleet zijn zonder de Old Head te bewandelen. De rondwandelroute (6 km) voert langs de meeste bezienswaardigheden van The Old Head en is lichter dan andere kustwandelingen. Prachtige plekken zoals het zandstrand van Garrettstown (surflessen zijn beschikbaar in de zomer) bieden een kans om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je geniet van dit spectaculaire kustlandschap. En golfers willen de golfbaan met 19 holes op het schiereiland niet missen.
Lees meer
Vulkanische ervaringen
Tenerife, Spanje

Vulkanische ervaringen

Het eiland Tenerife draagt de onuitwisbare sporen van zijn vulkanische oorsprong, met lava die door de aderen stroomt. De vulkanische bodem biedt de mogelijkheid om je te verdiepen in dit fascinerende facet van het eiland. De vijf meest bezochte vulkanische gebieden zijn: Territorio Antiguo, Volcanes Legendarios, Los Dos Valles, Tierra de Contrastes en El Rincón de la Luz. Deze unieke plekken bieden de meest fascinerende inzichten in de vulkanische wonderen van Tenerife. Als je van avontuurlijke activiteiten houdt, kun je de onderwater uitbarstingen, kraters, vulkaankegels en openingen verkennen, die allemaal bijdragen aan het opmerkelijke geologische tapijt van het eiland. Dit alles gaat hand in hand met wijnkelders en restaurants die het magmatische erfgoed van het eiland belichamen.
Lees meer