Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tunnels van de westelijke muur
Jeruzalem, Israël

Tunnels van de westelijke muur

Van buitenaf is slechts 70 meter van de westmuur zichtbaar, maar het heiligdom loopt ondergronds nog een halve kilometer door. Om dit deel te bezoeken, kun je deelnemen aan een rondleiding door de tunnels. Je bereikt het deel van de muur dat dichter bij het Heilige der Heiligste lag, het heiligste deel van de tempel van Salomo. Bidden heeft een bijzonder diepe betekenis voor Joodse mensen, en er is een kleine synagoge voor dit doel. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden zijn huizen en poelen uit het tijdperk van de Tweede Tempel, imposante stenen bogen en een aquaduct uit de 2e eeuw voor Christus.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem
Jeruzalem, Israël

Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem

Gelegen aan de ingang van de oude stad, vlakbij de Jaffapoort, biedt de oude citadel (in de volksmond bekend als de Toren van David) een geweldige manier om jouw bezoek aan Jeruzalem te beginnen. Vanaf de top kun je genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving. Om dieper in de geschiedenis van de stad te duiken, kun je het Museum of the History of Jerusalem bezoeken, dat zich in het fort bevindt, of de Night Spectacular show bijwonen, die entertainment en educatie combineert. De citadel, gebouwd door Herodes de Grote, wordt beschouwd als de plaats waar het doodvonnis van Jezus werd uitgesproken. Het diende later als centrum voor de kruisvaarders en de Ottomanen en werd verschillende keren gerestaureerd.
Lees meer
Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco
San Francisco, Californië

Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco

Het Yosemite National Park, bekend om zijn steile granieten kliffen, watervallen, imposante sequoia-bosjes en diversiteit aan dieren in het wild, is zonder twijfel een van de meest visueel verbluffende plekken op aarde. Foto's doen geen recht aan hoe spectaculair deze plek is. Dus de volgende keer dat je in San Francisco bent, mag je de kans niet missen om te genieten van het buitenleven in het kroonjuweel van de Amerikaanse nationale parken.
Bookable
Lees meer
Standedge tunnel & bezoekerscentrum
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Standedge tunnel & bezoekerscentrum

Veiligheidshelmen liggen klaar! Standedge Tunnel is de langste, diepste en hoogste kanaaltunnel van Groot-Brittannië, diep verborgen onder het prachtige Pennine-landschap. Deze niet te missen attractie, één van de zeven wonderen van onze waterwegen, bevindt zich in Marsden, een charmant dorp in Yorkshire. Een leuk dagje uit voor het hele gezin, er is voor elk wat wils! Ontdek de geschiedenis van Standedge in het bezoekerscentrum dat gratis toegankelijk is. Leer de verhalen van de mensen die deze enorme tunnel bouwden en navigeerden. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken in de overdekte zachte speelruimte en de avontuurlijke buitenspeeltuin! Heb je trek? Je vindt het prachtige Watersedge Café in de oude Tunnel End-huisjes. Geniet van een kop thee en een plakje cake of ga lunchen op een mooie zomerdag aan het kanaal. Misschien zie je zelfs de inwonende eenden, Jemima en Duncan, langs de picknicktafels komen drijven.
Lees meer