Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
De synagoge
Dubrovnik, Kroatië

De synagoge

Een decreet van de regering van de Republiek Dubrovnik in 1546 stond Joden toe zich binnen de stadswallen te vestigen. Dit markeert officieel de oprichting van het Joodse getto in de straat genaamd “Žudioska ulica”. In 1652 werd één van de huizen omgebouwd tot synagoge, waarvan het interieur in barokstijl is. Het is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven, met kleine wijzigingen, en is één van de oudste synagogen in Europa. Op de eerste verdieping bevindt zich een museum met een aantal religieuze voorwerpen en archieven, rococo-, barok- en Lodewijk XVI-meubels en schilderijen van Italiaanse meesters.
Lees meer
Nationaal park Nuuksio
Helsinki, Finland

Nationaal park Nuuksio

Nationaal park Nuuksio bestaat uit wilde bossen en meren voor Helsinki, op 40 minuten van het stadscentrum. Ontsnap naar wilde natuurlijke omgevingen en geniet van het typisch Finse landschap, met prachtige meren, bossen en rotsen. Bezoekers kunnen rendieren voeren in het meest zuidelijke rendierpark van Finland, een nacht doorbrengen in een Tentsile-boomtent, gaan wandelen of kanoën, foerageren en wild voedsel bereiden of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Finse natuurcentrum Haltia. NuuksioResort (nuuksioresort.fi) biedt diensten aan voor reizigers.
Lees meer
Cyprys klassieke motorfietsen museum
Cyprus, Cyprus

Cyprys klassieke motorfietsen museum

Stap in de fascinerende wereld van vintage motorfietsen in het Cyprus Classic Motorcycle Museum, gelegen in het oude centrum van Nicosia. Deze indrukwekkende collectie, opgericht door Andreas Nicolaou, toont meer dan 150 modellen motorfietsen uit de periode 1914 tot 1983. Het museum is een bewijs van de passie en toewijding van de oprichter, die jarenlang heeft gewerkt aan het verzamelen van enkele van de meest historisch belangrijke motoren van het eiland. Terwijl je het museum verkent, kom je boeiende exposities tegen, zoals motorfietsen van de presidentiële garde van aartsbisschop Makarios, de motor die EOKA-strijder Stylianos Lenas gebruikte om wapens en munitie te vervoeren, en de motorfiets van de eerste kampioen op Cyprus, de Turks-Cyprioot Zeki Isa. Je vindt er ook militaire motorfietsen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt.
Lees meer
Tori Quarters
Helsinki, Finland

Tori Quarters

Bezoek Tori Quarters in het historische centrum van Helsinki om het hart van de oude stad te ontdekken en de nieuwe drukte van de stad te ontmoeten. De historische gebouwen van Tori Quarters, die al meer dan 40 jaar worden gebruikt als administratiekantoren, worden nu gerenoveerd, waardoor nieuwe ruimtes worden geopend voor zowel nieuwe bedrijven als inwoners en reizigers uit Helsinki. In de buurt vind je een groeiend aantal cafés, restaurants, designboetieks, handwerkwinkels, bedrijven uit de creatieve sector en vernieuwde openbare ruimte.
Lees meer