Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Haltia, het Finse natuurcentrum
Helsinki, Finland

Haltia, het Finse natuurcentrum

Het Finse natuurcentrum Haltia is een ecologisch ontworpen natuurcentrum aan de rand van het nationale park Nuuksio, op 40 kilometer van Helsinki. De expositieruimte biedt de meest spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheden van Finland. Haltia is een prima startpunt voor elke buitenexcursie in Finland. Andere diensten zijn een terras met uitzicht op het meer, dagelijkse lunch in restaurant, café Haltia, wisselende tentoonstellingen, vergaderzalen, rondleidingen, activiteiten en evenementen.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer
Kunstmuseum Ateneum
Helsinki, Finland

Kunstmuseum Ateneum

ATENEUM PRESENTEERT KLASSIEKERS MET EEN TWIST Ateneum is het bekendste kunstmuseum van Finland en de thuisbasis van Finse kunst. De geliefde werken in de collectie van Ateneum bestrijken de periode van de 19e eeuw tot het modernisme. De enorm populaire speciale tentoonstellingen van Finse en internationale kunst van het museum bieden nieuwe perspectieven op het verleden en het heden. Kom weer in contact met je oude favorieten en word verliefd op nieuwe. De deuren in het hart van het centrum van Helsinki staan speciaal voor jou open. Wees welkom!
Lees meer
Nationaal park Nuuksio
Helsinki, Finland

Nationaal park Nuuksio

Nationaal park Nuuksio bestaat uit wilde bossen en meren voor Helsinki, op 40 minuten van het stadscentrum. Ontsnap naar wilde natuurlijke omgevingen en geniet van het typisch Finse landschap, met prachtige meren, bossen en rotsen. Bezoekers kunnen rendieren voeren in het meest zuidelijke rendierpark van Finland, een nacht doorbrengen in een Tentsile-boomtent, gaan wandelen of kanoën, foerageren en wild voedsel bereiden of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Finse natuurcentrum Haltia. NuuksioResort (nuuksioresort.fi) biedt diensten aan voor reizigers.
Lees meer