Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agios Nikolaos
Kreta, Griekenland

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een poort naar het oosten van Kreta. Met een strategische ligging aan de Golf van Mirabello wordt de stad in de zomer een kosmopolitische badplaats. Het oude gevoel van de stad leeft echter voort. Het meer van Vouliagmeni, waar volgens oude mythen Aphrodite en Athene zouden zijn komen baden, ligt niet ver van het strand van Kitroplateia en het beroemde eiland Spinalonga. Prachtige neoklassieke gebouwen omzomen de Oude Haven, een levendige plek met een overvloed aan barren, restaurants en ontmoetingsplekken.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Nijntje Museum
Utrecht, Nederland

Nijntje Museum

Het stoplicht van Nijntje is slechts een stukje van de puzzel in de wereld van deze Nederlandse konijn. Om het geheel te bekijken, heeft Nijntje sinds 2016 haar eigen museum in Utrecht. Als je de stad bezoekt met kinderen, vooral met peuters en kleuters, dan is het Nijntje Museum precies wat je nodig hebt. Het museum bestaat uit tien thematische ruimtes geïnspireerd op de prentenboeken van Dick Bruna, waardoor kinderen op een educatieve manier om kunnen gaan met de wereld om hen heen.
Lees meer
Freihausviertel
Wenen, Oostenrijk

Freihausviertel

Bruisend, betaalbaar en met een levendige sfeer wordt Freihaus door velen beschouwd als de meest trendy wijk van Wenen. Deze eclectische buurt strekt zich uit ten zuiden van Naschmarkt en Karlsplatz en staat bekend om zijn creatieve scene, vol entertainment en hippe uitgaansgelegenheden. Naast designwinkels en moderne galerieën kun je genieten van een drankje in één van de leuke cafés of restaurants, terwijl nachtbrakers in Freihaus tal van trendy ontmoetingsplaatsen kunnen vinden. De populairste straten zijn de Operngasse en de Schleifmühlgasse.
Lees meer
Denver Arts Week (november)
Denver, Colorado

Denver Arts Week (november)

Elk jaar in november komen de kunstdistricten van Denver tot leven met meer dan 300 evenementen voor kunstliefhebbers. Van de intieme galeries en theaters tot de iconische musea en unieke podia voor podiumkunsten, er is voor elk wat wils. Verken de levendige kunstwijken, bekijk prachtige museumtentoonstellingen en buitensculpturen, dompel jezelf onder in de podiumkunsten, laat je inspireren op literaire en filmevenementen en neem zelfs je eigen kunst mee naar huis.
Lees meer