Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Wanneer twee stammen ten strijde trekken
De Voortuin van Dublin, Ierland

Wanneer twee stammen ten strijde trekken

De rivier de Boyne ziet er nu misschien rustig uit, maar op 1 juli 1690 was dat anders. Op die dag kwamen twee rivalen van de Britse troon, Willem III en James II, met hun legers in botsing tijdens de grootste troepenverzameling ooit op Ierse bodem. Dit bloedige conflict komt levendig tot uiting in het bezoekerscentrum van de Slag aan de Boyne, waar audiovisuele displays, originele wapens en loopbruggen op het slagveld te zien zijn. Kijk in de zomer hoe verklede acteurs tot leven komen in historische re-enactments.
Lees meer
Koutoubia-moskee & minaret
Marrakesh, Marokko

Koutoubia-moskee & minaret

De Koutoubia-moskee en de 70 meter hoge minaret, gebouwd in 1120, vormen het spirituele en architecturale hart van Marrakesh, omgeven door uitgestrekte tuinen. Gelegen in het zuidwesten van de medina van Marrakesh, vlakbij de bruisende markt van Djemaa el Fna, is de moskee niet alleen de grootste van de stad, maar ook één van de meest iconische. Hoewel de toegang beperkt is tot moslims, is de buitenkant van de moskee een ontzagwekkend gezicht dat door iedereen kan worden gewaardeerd.
Lees meer
Kunstgalerie Auckland
Auckland, Nieuw-Zeeland

Kunstgalerie Auckland

De Auckland Art Gallery, of Toi o Tāmaki, ligt verscholen onder het Albert Park op een heuvel in het centrum van Auckland en is een centrum van kunst en cultuur. Het werd opgericht in 1888 en is met trots de eerste permanente kunstgalerie van Nieuw-Zeeland. Het herbergt de meest uitgebreide collectie nationale en internationale kunst van het land en organiseert regelmatig internationaal reizende tentoonstellingen. De grandeur van het gebouw, gekenmerkt door torenhoge Kauri-zuilen en een prachtige baldakijn, is een belevenis op zich. Regelmatige rondleidingen, gezinsvriendelijke evenementen, yogasessies, tekenlessen en een verborgen theater met arthousefilms verrijken jouw bezoek verder.
Lees meer