Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Architectuur
Malmö, Zweden

Architectuur

Malmö heeft een fascinerende mix van bouwstijlen, sterk beïnvloed door zowel Denemarken als de bredere Europese context. Een opmerkelijk architectonisch juweeltje is te vinden in Kungsparken, waar de bekroonde stadsbibliotheek staat. Dit gebouw bestaat uit twee onderling verbonden delen: een ouder gedeelte en een nieuwere toevoeging, bekend als “The Calendar”, ontworpen door de Deense architect Henning Larsen. Stortorget ligt op een steenworp afstand van het centraal station van Malmö en is de thuisbasis van het stadhuis. Hoewel de oorspronkelijke constructie dateert uit 1546, heeft het gebouw door de eeuwen heen belangrijke transformaties ondergaan. Met name in 1860 vernieuwde architect Helgo Zettervall de gevel in de Nederlandse renaissancestijl, waardoor het stadhuis zijn kenmerkende uitstraling kreeg. Aan een ander deel van het uitgestrekte plein ligt Kockska Huset, een uitzonderlijk goed bewaard gebleven zestiende-eeuws gebouw, gebouwd van rode baksteen en versierd met ingewikkeld versierde trapgevels. Tegenwoordig herbergt dit gebouw één van de meest gerenommeerde restaurants van Malmö, Årstiderna (The Seasons), verscholen in de keldergewelven. Net achter het stadhuis komt het topje van St. Petrikyrkan (Sint-Pieterskerk) in zicht. Als oudste nog bestaande bouwwerk van Malmö dateert dit architecturale wonder uit het begin van de 14e eeuw en toont de Baltische baksteengotische stijl. In het begin van de 20e eeuw werden belangrijke inspanningen gedaan om de middeleeuwse schilderijen die de gewelven van de kerk sieren te ontwikkelen en te restaureren, wat bijdroeg aan de historische en artistieke betekenis ervan.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Paleis van Cultuur & Wetenschap
Warschau, Polen

Paleis van Cultuur & Wetenschap

Het bekendste en hoogste gebouw in de stad, het Paleis van Cultuur en Wetenschap, was een geschenk (en ook een blijk van kracht) van het Sovjetvolk aan de Polen. Het paleis is vanaf bijna elke plek in Warschau zichtbaar en is voor Warschau wat de Eiffeltoren is voor Parijs, de perfecte bezienswaardigheid. Neem de lift naar de 30e verdieping om het stadspanorama vanaf een hoogte van 114 meter te bekijken. Het paleis herbergt ook theaters, een bioscoop, musea en trendy bistro's, evenals het belangrijkste toeristische informatiepunt van de stad.
Bookable
Lees meer
Rittenhouse plein
Philadelphia, Pennsylvania

Rittenhouse plein

Rittenhouse Square is een lokale favoriet om te ontspannen tussen het reflecterende zwembad, de balustrade, klassiek ontworpen urnen en decoratieve lantaarnpalen. Eiken, esdoorns, sprinkhanen en andere bomen zorgen voor rustige schaduw, terwijl de bloembedden in lichterlaaie staan van kleur. Jaarlijks worden er bloemenmarkten en kunsttentoonstellingen gehouden en's avonds komen velen naar de restaurants, barren en clubs langs Rittenhouse Square.
Lees meer
Skånes Dansteater
Malmö, Zweden

Skånes Dansteater

Het lichaam verwoordt wat woorden niet kunnen. Skånes Dansteater is het grootste onafhankelijke dansgezelschap van Zweden en biedt geweldige dansvoorstellingen op hun eigen podium aan het westelijke havenfront in Malmö, in de Malmö Opera en op tournee. Ze tonen dans van zowel Zweedse als internationale choreografen. De optredens in de Malmö Opera zijn in samenwerking met het Opera Orchestra. Het theater bevindt zich in het oude havengebied, vlakbij de zee en diverse restaurants.
Lees meer