Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Openbare kunst & straatkunst
Wenen, Oostenrijk

Openbare kunst & straatkunst

Kunstwerken zijn niet alleen te zien in de musea en galerieën van Wenen. Openbare kunst is op veel geselecteerde plekken in de stad te vinden, van installaties tot sculpturen. Verken de Street Art Passage rond het MuseumsQuartier, maak een wandeling langs het Donaukanaal. Echte liefhebbers van straatkunst kunnen een begeleide wandeltocht maken om meer te weten te komen over de politieke en sociale referenties van de kunstwerken. Je krijgt insiderinformatie over Wenen van een gids met een passie voor stadskunst, evenals enkele waardevolle tips voor coole lokale eetgelegenheden en bars.
Bookable
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Sambascholen
Rio de Janeiro, Brazilië

Sambascholen

Krijg een kijkje achter de schermen van het carnaval van Rio tijdens een levendige culturele tour. Verken de Carnival Factory en leer hoe de beroemde praalwagens en kostuums van de parade worden geproduceerd. Luister naar commentaar op de geschiedenis van samba en carnaval en bezoek vervolgens de kleedkamers om wat kostuums te passen en wat foto's te maken. Welkomstdrankjes van caipirinha's, de Braziliaanse nationale drank, en een sambales maken de hele carnavalservaring compleet.
Bookable
Lees meer
Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa
Marrakesh, Marokko

Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa

Een bezoek aan een hamam is een essentiële ervaring in Marrakesh om lichaam en geest te verjongen. Berbers hebben hun huidverzorgingsrituelen eeuwenlang aangescherpt om hun huid stralend te houden in het barre woestijnklimaat. Geniet van een reinigingssessie met zwarte olijfzeep, haarverzorging en grondig scrubben met scrubhandschoenen. Voor een eersteklas ervaring biedt Royal Mansour de belangrijkste hamam van Marrakesh. Hier komt luxe samen met traditie: je leunt achterover op verwarmd marmer terwijl water uit ingewikkeld ontworpen zilveren emmers over je heen wordt gegoten. Ze gebruiken hoogwaardige Marokkaanse ingrediënten in hun kenmerkende rhassoul-scrub, met een mix van roos, basilicum en andere natuurlijke elementen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, en vooraf reserveren is een must.
Lees meer
Suikerbroodberg
Rio de Janeiro, Brazilië

Suikerbroodberg

Deze 395 meter hoge, eivormige berg komt schuchter uit de wateren van Guanabara Bay en is één van de favoriete bestemmingen van toeristen in Rio de Janeiro. Controleer de weersvoorspelling om er zeker van te zijn dat je op een heldere dag gaat en ga naar de top van de berg om te genieten van een verbluffend uitzicht van 360 graden, inclusief dat van het standbeeld van Christus de Verlosser, de ongerepte stranden, het stadsbeeld en de omgeving natuurlijke omgeving. De gemakkelijkste en snelste manier om de top van de berg te bereiken is met de kabelbaan, maar klimmen is altijd een optie.
Bookable
Lees meer
De haven van de maan
Bordeaux, Frankrijk

De haven van de maan

De haven van Bordeaux ligt aan de rivier de Garonne en heeft een poëtische naam, de “Port van de maan”, geïnspireerd op de sierlijke ronding. De haven, erkend als UNESCO-werelderfgoed, staat bekend om haar opmerkelijke architectuur en blijvende rol in menselijke en commerciële uitwisselingen gedurende meer dan 2000 jaar. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, is de Port de la Lune een belangrijk centrum geweest voor culturele uitwisseling. De stedenbouwkundige plannen en architecturale ensembles van de stad vanaf het begin van de 18e eeuw tonen de innovatieve klassieke en neoklassieke trends en creëren zo een uitzonderlijke stedelijke en architecturale eenheid en samenhang. Het ontwerp van Bordeaux weerspiegelt de idealen van filosofen die steden wilden creëren als smeltkroes van humanisme, universaliteit en cultuur.
Lees meer