Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
De Heilige Berg van Tindaya
Fuerteventura, Spanje

De Heilige Berg van Tindaya

Montaña de Tindaya is een heilige berg die bekend staat om zijn natuurlijke, geologische en historische betekenis. De berg staat nog steeds bekend als “De Heksenberg” en wordt geassocieerd met tijden van mythe en magie. Er zijn 213 gravures uit de prehistorie verspreid over de heuvels. Op heldere dagen kunnen wandelaars vanaf de top van de berg een glimp opvangen van Tenerife en Gran Canaria. De wandeling is geschikt voor alle ervaringsniveaus. LET OP: Deze berg is een beschermd gebied voor verschillende soorten vogels. Wandelaars moeten een vergunning aanvragen bij 'Consejería de Medio Ambiente' voordat ze de berg betreden.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Stadsschouwburg
Rio de Janeiro, Brazilië

Stadsschouwburg

Het twintigste-eeuwse Teatro Municipal kijkt prachtig uit over Praça Floriano en contrasteert met de naburige moderne wolkenkrabbers met zijn prachtige gevel. Het theater is een symbool van architectonische renovatie gepromoot door het republikeinse regime van begin 1900 en is geïnspireerd door het Parijs van die periode. De luxueuze interieurs zijn versierd met beelden, schilderijen en fresco's. Je kunt één van de vele shows bijwonen of een rondleiding boeken.
Lees meer
Stadscentrum van Rimini
Rimini, Italië

Stadscentrum van Rimini

Ondanks dat het niet bijzonder groot is, is het stadscentrum van Rimini een bijzondere mix van historische monumenten, smalle straatjes versierd met oude gebouwen, unieke boetieks en een magische sfeer. Je kunt een ontspannen tijd doorbrengen door de straten wandelen of genieten van een kopje koffie in een echte Italiaanse caffetteria. De historische en architecturale betekenis voert bezoekers terug naar de middeleeuwen en biedt een authentieke smaak van de Italiaanse cultuur.
Lees meer
Piazza Cavour
Rimini, Italië

Piazza Cavour

Wanneer je de historische stad Rimini verkent, is Piazza Cavour een uitstekend startpunt voor jouw wandeling. Dit plein, ooit een bruisende markt, is uitgegroeid tot één van de bruisende sociale centra van de stad. In de periferie vind je een scala aan bars en winkels. Aan de ene kant van het plein vind je enkele opmerkelijke historische gebouwen, waaronder Palazzo Garampi, Palazzo Arengo en Palazzo Podestà. In het hart van dit alles staat de Fontana della Pigna, die in zijn huidige vorm een bewijs is van de blijvende geschiedenis van deze plek, die dateert uit de Romeinse tijd.
Lees meer
Borgo San Giuliano
Rimini, Italië

Borgo San Giuliano

Borgo San Giuliano, een schilderachtige wijk die wordt gekenmerkt door zijn levendige, geschilderde muren en smalle straatjes, staat vooral bekend om zijn boeiende muurschilderingen die veel van de gebouwen sieren. Ondanks zijn vroegere reputatie op het gebied van armoede en criminaliteit, heeft dit gebied een opmerkelijke transformatie ondergaan, waarbij het is geëvolueerd van een achtergestelde wijk naar een charmante en pittoreske enclave. Terwijl je door de straten van Borgo San Giuliano wandelt, word je begroet door een visueel feest van kleurrijke kunstwerken. Vergeet niet je camera mee te nemen als je deze prachtige wijk verkent, die veel van zijn faam te danken heeft aan de legendarische filmmaker Federico Fellini.
Lees meer
Mirabilandia
Rimini, Italië

Mirabilandia

Mirabilandia, het grootste amusements- en waterpark van Italië in de buurt van Rimini, belooft bezoekers van alle leeftijden een fantastische ervaring en creëert blijvende herinneringen vol spanning. Het park biedt een scala aan attracties, waaronder spannende achtbanen en themagebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor eindeloos plezier en entertainment. Eén van de belangrijkste attracties van het park is Dinoland, een gebied dat is ondergedompeld in een prehistorisch thema met 54 levensgrote reproducties van prehistorische dieren en zes spannende attracties. Zorg ervoor dat je Divertical niet mist, een hoogwaterachtbaan die samen met Katun en de I Speed Rollercoaster een drietal opwindende topattracties vormt.
Lees meer