Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
De oude drakenboom
Tenerife, Spanje

De oude drakenboom

De oude drakenboom van Icod de los Vinos is naar schatting meer dan 800 jaar oud. Het biedt een unieke kans om een ongelooflijk oud levend exemplaar van Dracaena Drago, dat bekend staat als de beschermer van de eilanden, te zien en aan te raken. Deze kolossale boom is 16 meter hoog en 20 meter breed. Ondanks een bedreiging vanwege het enorme toerisme dat het park aantrok, is het momenteel open voor bezoekers dankzij de inspanningen om de biodiversiteit van het park te behouden en te herstellen. Het is mogelijk om het park op eigen gelegenheid te bezoeken, of je kunt een rondleiding boeken. Als je besluit om Tenerife te bezoeken, mag je deze grote schat van de Canarische flora niet missen.
Lees meer
Hangende keukens van Appingedam
Groningen, Nederland

Hangende keukens van Appingedam

Deze hangende keukens, gelegen boven het Damsterdiepkanaal, zijn eigenzinnige uitbreidingen van huizen met bakstenen muren die dateren uit de middeleeuwen. Deze unieke gebouwen zijn ontworpen om huishoudens extra ruimte en toegang tot water te bieden en zorgen voor een charmant gezicht tijdens een wandeling door de stad Appingedam. Bezoek café Aan Tafel tegenover deze huizen en geniet van een high tea of snack met uitzicht op deze architecturale pareltjes.
Lees meer
Ernest Hemingway huis & museum
Key West, Florida

Ernest Hemingway huis & museum

Gelegen in de oude binnenstad. Dit was de officiële residentie in Key West van de Nobelprijswinnaar Ernest Hemingway, aangezien het in 1968 werd onderscheiden als een nationaal historisch monument van de VS. Bezoek de spectaculaire tuinen met een indrukwekkende verscheidenheid aan bloemen en bomen, en bekijk het zwembad van 20.000 dollar, een ongewone rijkdom in die tijd. Je kunt ook een bezoek brengen aan de boekwinkel vol beroemde boeken van de auteur en een overvloed aan andere souvenirs.
Bookable
Lees meer
Nationaal Park Lauwersmeer
Groningen, Nederland

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer, dat zich uitstrekt over de grens van Groningen en Friesland, is ontstaan na de transformatie van de Lauwerszee in een meer in 1969. Dit park is een toevluchtsoord voor meer dan 100 vogelsoorten en een belangrijke tussenstop op hun trekpaden. Het biedt een mix van open water, graslanden, rietvelden en bossen. Het staat bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid en is ook een aangewezen Dark Sky Park, ideaal voor sterrenkijken. Het park is de thuisbasis van unieke dieren in het wild, waaronder Konikpaarden en Schotse Hooglandrunderen, en biedt verrijkende ervaringen door middel van wandel- en bootfotoreizen.
Lees meer
De Basiliek van St. Mary Star of the Sea
Key West, Florida

De Basiliek van St. Mary Star of the Sea

De basiliek van St. Mary is gedeeltelijk gemaakt van kalksteen uit de omgeving. Het biedt mogelijkheden voor rustige contemplatie, een bezoek aan het heiligdom of gewoon een wandeling in de nabijgelegen tuin. Als oudste katholieke kerk in Zuid-Florida heeft ze in 2012 de titel „basiliek” gekregen vanwege haar historische betekenis, haar spirituele gewicht en omdat ze een uitstekend voorbeeld is van de eclectische periode van de Amerikaanse Victoriaanse architectuur.
Lees meer