Utforska en värld av möjligheter.

Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne

Under de senaste decennierna har Newcastle utvecklats till en framstående stad vad gäller tekniska innovationer, fritid och kultur. Det gör den till en av Storbritanniens mest pulserande städer och som sådan ett fantastiskt semestermål, med enastående shopping och förbluffande nattliv. Med de sju broar som går över den vackra floden, har Newcastle (på den norra sidan) och Gateshead (på den södra sidan) förenats och blivit ett enda, mångsidigt och framförallt levande besöksmål.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Houston, Texas

Houston, Texas

Beläget i Texas, den fjärde största staden i USA, känd för NASA, årlig Rodeo och den massiva kluster av sjukhus som kallas Texas Medical Center. Houston har mognat till en komplett och rent av häftig destination för den smarta resenären. Staden är en mångsidig metropol där ingen etnicitet består av en majoritet av befolkningen. Denna blandning av kulturer har bidragit till att göra Houston en stad med utsökt mat i världsklass, kultur, nöjen och shopping. Det är ingen överraskning att Houston lockar besökare från hela världen.
Läs mer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grekerna och romarna gjorde det, liksom rika lorder, filmstjärnor, konstnärer och tusentals turister. De skulle bara åka förbi, men blev kvar i Nice och längs Rivieran, några i veckor, andra i månader och år. Fångade av ljuset, hänryckta av dofterna och charmade av smaken från oliver, vin och saftiga grönsaker. Allt detta med tårna i ett turkosblått hav! Ovanpå det har ett Nice Nouveau vuxit fram: en kaxig Medelhavsmetropol med pulserande nattliv, nya vågade hotell och djärva konsthallar. Paradgatan, La Promenade des Anglais, är hela Rivierans Champs-Elsyées.
Läs mer
Åre

Åre

Åre är omåttligt populärt och är den enda svenska skidort som kan jämföras med fjällbyarna i Alperna. Mer än 300 000 gäster kommer hit varje vinter och besökarantalet ökar ständigt, inte minst bland utländska besökare. Med en total pistlängd på 95 kilometer, runt 100 nedfarter, 40 liftar, nästan 50 restauranger och mer än 30 barer och nattklubbar är Åre överlägset Sveriges största skidort. Det är alltså inte så konstigt att lyxresetidningen Condé Nast Traveller valt Åre till världens bästa skidort.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Jardin du Luxembourg
Paris, Frankrike

Jardin du Luxembourg

Den franska senatens trädgård är också den näst största offentliga parken i Paris. Det här är ett perfekt ställe för att koppla av och njuta av den kosmopolitiska atmosfären i en fantastisk slottsträdgård. Det här kan även vara ett av de roligare ställena i Paris för att titta på människor, här finns alla varianter: barnfamiljer, joggare, svårmodiga studenter med sina filosofiböcker, promenerande politiker, schackspelare och det bästa av allt alla nyförälskade par som går hand i hand.
Läs mer
Sylt

Sylt

Det är ingen slump att ön Sylt har fått smeknamnet "German Hamptons", den har länge varit en lekplats för Tysklands rika och berömda. Sylt, som uttalas "zoolt", är en otroligt vacker, 4 mil lång ö på den tyska Nordsjökusten, med en av Europas längsta och finaste sandstränder. Ön är känd för sin uppfriskande havsluft och sina öppna vidder. Varför inte uppleva de magnifika vyerna av glittrande hav, enorma sanddyner och oändliga, klargula rapsfält redan i sommar?
Läs mer
Centre Pompidou
Paris, Frankrike

Centre Pompidou

Centret George Pompidou är en stor postmodern och högteknologisk arkitektonisk plats där du även hittar Musée National d'Art Moderne (det största moderna konstmuseet i Europa), liksom ett stort allmänt bibliotek och ett centrum för musik och akustisk forskning. Dess konstruktion var kontroversiell, eftersom det var nödvändigt att riva den symboliska marknaden som stod på platsen, och det var ursprungligen föraktat av många parisare för sitt ovanliga arkitektoniska utseende, som många tyckte drabbade samman med stadens klassiska och sofistikerade stil.
Boka nu
Läs mer
Saint-Tropez sandstrand
Nice Côte d'Azur, Frankrike

Saint-Tropez sandstrand

Stranden i Saint-Tropez (Pampelonne beach) är kanske en av de mest kända stränderna i världen. 5 kilometer av vit sandstrand och klarblått hav väntar på dig. Havet är grunt vilket är perfekt för barn att simma och leka i. Det finns också bra faciliteter och säkerhet runt omkring så som toaletter, duschar, aktiviteter och kustbevakning. Det finns även den kända Nikki Beach som egentligen ligger i Ramatuelle men som oftast anses vara en Saint-Tropez strand.
Läs mer
Louvren
Paris, Frankrike

Louvren

Louvren är ett av de största museerna i världen, och känt för sina mästerverk Mona Lisa, Venus de Milo, konst av Rembrandt, Vermeer, Caravaggio och många fler. Huvudentrén omfattas av den 21 meter höga glas Pyramide de Louvre. Den franska regeringen har samlat 35 000 målningar, skulpturer och föremål under de senaste fem århundradena, och insamlingen ståtar med assyrisk, etruskisk, grekisk, koptisk och islamisk konst och antikviteter från förhistoriska tider och fram till 1800-talet.
Boka nu
Läs mer