Utforska en värld av möjligheter.

Auckland

Auckland

Den majestätiska "City of Sails" är omgiven av vatten som förklarar dess glittrande lockelse. Den storslagna hamnen påminner om andra berömda vattenstäder men ändå med sin egen unika charm. Auckland har en rik maritim historia och var platsen för 2000 & 2003 års America’s Cup. Auckland är relativt litet geografiskt sett vilket innebär att det är ett nöje att utforska staden till fots. Den har en dynamisk befolkning som gör den till en kosmopolitisk och sofistikerad stad med en lätt, trevlig och angenäm känsla.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
Gränna & Visingsö
Jönköping, Sverige

Gränna & Visingsö

Gränna och Visingsö är omistliga resmål som erbjuder förtrollande vyer, herrgårdar, kullerstensvägar, cykelturer, idylliska trästugor, slottsruiner, promenadstigar och ekskogar. Gränna, grundat 1652 av greve Per Brahe den yngre, ståtar med Grenna Museum där du kan fördjupa dig i den fascinerande historien om Salomon August Andrées strapatsrika ballongresa över Nordpolen 1897. Se också till att prova stadens rödvita signaturgodis polkagrisen, nu tillgänglig i en mängd olika färger och smaker. Bara 30 minuters båttur härifrån lockar Visingsö som en idealisk dagsutflykt med sina fängslande sevärdheter, bland annat borgruinen Näs slott som var Sveriges första kungliga residens. Utforska ön till fots, ta en tur med den originella hästskjutsen (känd som en remmalag) eller bege dig på en trivsam cykeltur, allt medan du njuter av de vackra omgivningarna.
Läs mer
Harbour Cruise
Auckland, Nya Zeeland

Harbour Cruise

Att kryssa i Aucklands hamn är ett spektakulärt sätt att se staden och dess omgivningar ur ett annat perspektiv. Flera olika företag erbjuder dags-, eftermiddags-, middags- och övernattningskryssningar i olika prisklasser. Island Escape Cruises +64 9 358 1717 www.islandescape.co.nz Fullers Auckland Harbour Cruises och Ferry Services Auckland Ferry Building +64 9 367 9111 www.fullers.co.nz 360 Discovery +64 9 307 8005 www.360discovery.co.nz
Boka nu
Läs mer
Köket i Piemonte
Turin, Italien

Köket i Piemonte

Köket i Piemonte är sagt att vara smakrikare än det franska köket. Nötkött, vit tryffel, ostar i alla former, kastanjehonung, choklad, rödbetssenap och hasselnötter hör till specialiteterna. Utmärkta rödviner i form av Barolo, Barbaresco, Barbera och Dolcetto produceras i regionen, särskilt i distriktet Langhe. Rekommenderade utflykter går söderut mot Alba, Barolo och Bra där 'Slow Foods' högkvarter ligger. I Piemonte uppfanns även aperitifer som Vermouth, Carpano och Martini – vilket även är en liten ort. Det finns mycket att upptäcka matmässigt i landskapet med de gröna kullarna.
Boka nu
Läs mer