Utforska en värld av möjligheter.

Mechelen

Mechelen

Folket i Mechelen pratar om sin stad med stolthet, ibland med glimten i ögat men alltid med en underliggande värme. Besökare slås av den överväldigande atmosfären när de promenerar förbi monument präglade av sin ålder för att sedan ta en paus på färgglada gårdsplaner och historiska kyrkor. Meceheleninvånaren är stolt över Gouden Carolus, det prisbelönta ölet som har bryggts här i århundraden. Han är stolt över Margareta, Karl V:s faster som satte 1500-talets Mechelen på kartan. Han är även svag för traditionellt hantverk och äkta lokala produkter. Kom till Mechelen och upplev själv dess älskvärda charm!
Läs mer
Hannover

Hannover

Regionen Hannover bjuder på många spännande kontraster: Fantastiska evenemang, underbara utomhuskonserter, barockträdgården i Herrenhausen "Herrenhäuser Gärten" och ett pulserande konst- och kulturliv lockar att besöka huvudstaden i Niedersachsen. Turistiska attraktioner är bland annat Steinhuder Meer, Höhenzug Deister eller Marienburg Slott. Tack vare de korta avstånden och de bra tågförbindelserna i regionen, kan dessa höjdpunkter lätt kombineras med stadens attraktioner till en spännande upptäckningsresa.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Linköping

Linköping

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Välkommen till Linköping!
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Laxfiske i Mörrumsån
Karlshamn, Sverige

Laxfiske i Mörrumsån

Mörrumsån är känd över hela världen för sitt exceptionella laxfiske och lockar entusiaster från både när och fjärran. Utöver spänningen i metet fördjupar besökarna sig i områdets unika charm, fängslad av älvfallen i centrala Mörrum. Lokalen erbjuder mer än bara fiske, med en restaurang, en välsorterad fiskebutik, och ett akvarium intill utställningen på The House of Salmon. Här har gästerna möjlighet att möta den majestätiska laxen utan att navigera i de snabba vattnen, fördjupa sig i den rika historia som har stelnat Mörrumsån som en veritabel Shangri-La för fiskeentusiaster över hela världen.
Läs mer