Utforska en värld av möjligheter.

Blekinge

Blekinge

Upptäck Blekinge – Sveriges gömda pärla! I hjärtat av sydöstra Sverige väntar ett äventyr där natur möter kultur. Från den bedårande skärgården till mystiska skogar och glittrande sjöar, Blekinge är en lekplats för alla som älskar det fria. Utforska Karlskronas historiska gator, UNESCO-skyddade skatter, och Ronnebys kurortscharm. Varje hörn av Blekinge bjuder in dig att dyka in i en värld av upptäckter. Kom och känn pulsen av Blekinges kulturliv och njut av äventyr som väntar runt varje hörn. Upptäck själen i Sveriges minsta, men mest förtrollande län. Blekinge väntar på dig!
Läs mer
Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Marseille

Marseille

Marseille är den oupptäckta juvelen i den franska Medelhavskustens krona. De klippiga provensalska bergen sträcker ut sig över den gamla hamnen och tusentals båtar som ligger för ankare i det klarblå vattnet. Målare och andra konstnärer har alla blivit förförda av det soliga klimatet och stadens liv och rörelse. Frankrikes andra största stad har allt du kan önska dig - vackra stränder, gamla byggnader, blomstrande konst och ett varierande och dynamiskt nattliv. Välkommen till en stad som stoltserar med ett unikt kulturarv - Planète Mars.
Läs mer
Raffles Hotel
Singapore, Singapore

Raffles Hotel

Drinken Singapore Sling skapades här år 1915, genom bartendern Ngiam Tong Boon, och den serveras fortfarande i den traditionella Long Baren. Detta är ett underbart hotell med en härlig atmosfär, med museum och vackra trädgårdar. Mat är viktigt på hotellet där köket är i världsklass. För den som vill lära sig att laga mat som de kända kockarna, finns kurser på Raffles Culinary Academy. Utanför entrén står förmodligen den mest fotograferade dörrvakten i världen.
Läs mer
Dragsö Camping & Stugby
Blekinge, Sverige

Dragsö Camping & Stugby

Dragsö Camping & Stugby är en idyllisk camping belägen på en egen ö, bara 3 km från Karlskrona stad. Dragsö är anslutet till fastlandet via en bro, eller nås med den natursköna skärgårdsbåten, och erbjuder en idealisk familjetillflyktsort. Campingplatsen vänder sig till alla åldrar, med aktiviteter som en äventyrlig minigolfbana, möjligheter till kanotpaddling, dykning, snorkling, och en lekplats med pirattema för de små. Dragsös stränder pryds av utmärkta stränder som inbjuder besökare att njuta av solen och surfa eller välja ett uppfriskande dopp från klipporna.
Läs mer