Utforska en värld av möjligheter.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Sylt

Sylt

Det är ingen slump att ön Sylt har fått smeknamnet "German Hamptons", den har länge varit en lekplats för Tysklands rika och berömda. Sylt, som uttalas "zoolt", är en otroligt vacker, 4 mil lång ö på den tyska Nordsjökusten, med en av Europas längsta och finaste sandstränder. Ön är känd för sin uppfriskande havsluft och sina öppna vidder. Varför inte uppleva de magnifika vyerna av glittrande hav, enorma sanddyner och oändliga, klargula rapsfält redan i sommar?
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Sydney

Sydney

När de flesta människor tänker på Australien, tänker de ofta på Sydney. Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge är två av den moderna världens mest kända ikoner. Sydney Opera House har med sina vita segel och distinkta siluett blivit en symbol för hela Sydney. Detta är dock bara en sida av staden. Sydney har flera lager, precis som den sandsten staden är byggd på. Besökaren kan genom att upptäcka alla dessa lager få en djupare förståelse för Sydney och stadens historia. Sydney växte snabbt från en straffkoloni av flera hundra personer år 1788, till att idag vara en modern stad med över 4 miljoner människor.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Houston, Texas

Houston, Texas

Beläget i Texas, den fjärde största staden i USA, känd för NASA, årlig Rodeo och den massiva kluster av sjukhus som kallas Texas Medical Center. Houston har mognat till en komplett och rent av häftig destination för den smarta resenären. Staden är en mångsidig metropol där ingen etnicitet består av en majoritet av befolkningen. Denna blandning av kulturer har bidragit till att göra Houston en stad med utsökt mat i världsklass, kultur, nöjen och shopping. Det är ingen överraskning att Houston lockar besökare från hela världen.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Upzone
Ängelholm, Sverige

Upzone

Upzone är en upplevelse för alla er som gillar att träna, tänja gränserna och ha kul. Uppe bland trädtopparna kan du utmana dig själv och andra på fyra olika banor med olika svårigheter. I våra parker kan du åka zipline, balansera på stockar, klättra i nät och svinga dig fram för att klara av de olika banorna. Från 3 till 15 meter upp i luften kan du njuta av vår äventyrsskog. Upzone är unikt i Skåne och erbjuder en inspirerande park i ett fantastiskt område nära Ängelholms Hembygdspark. På Upzone Äventyrspark får du chansen att uppleva naturen ur ett nytt perspektiv genom olika utmaningar upp till 15 meter från marken. Parken består av fyra banor, Funzone, Fitnesszone, Adventurezone och Riskzone. Ju högre svårighet desto högre från marken. I vår park kan du krypa genom tunnlar, svinga till Tarzan-nätet, åka zipline till nästa träd, hänga i släden sex meter över marken eller hoppa Big Jump från 15 meter.
Läs mer