Utforska en värld av möjligheter.

Vimmerby

Vimmerby

För de flesta är Vimmerby mest känt för Astrid Lindgren eftersom det var här hon föddes och växte upp. Astrid har satt sitt avtryck på hela Vimmerby och idag är Vimmerby platsen där kanske främst barnfamiljerna hittar äventyret och de allra bästa upplevelserna. Med besöksmål som Astrid Lindgrens Värld, Virum älgpark och Katthult finns alla möjligheter att få uppleva en lekfull semester. Den småländska landsbygden med badsjöar, hagar och skog samt genuina småstadskänslan är också en anledning till många besök. Välkommen!
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Öland

Öland

Välkommen till Sveriges minsta landskap som även är en ö full av storslagna äventyr. Här kostar de bästa sakerna i livet inte ett öre; de fantastiska naturlandskapen är gratis för alla att njuta av. Med över 300 kilometer kust, otaliga stränder, mer än 75 naturreservat, det vidsträckta Stora Alvaret och det världsarvslistade jordbrukslandskapet på södra Öland råder det ingen brist på naturens underverk. En extra bonus är de 28 olika arterna av orkidéer som finns över hela ön. Välkomna till Öland!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Åre

Åre

Åre är omåttligt populärt och är den enda svenska skidort som kan jämföras med fjällbyarna i Alperna. Mer än 300 000 gäster kommer hit varje vinter och besökarantalet ökar ständigt, inte minst bland utländska besökare. Med en total pistlängd på 95 kilometer, runt 100 nedfarter, 40 liftar, nästan 50 restauranger och mer än 30 barer och nattklubbar är Åre överlägset Sveriges största skidort. Det är alltså inte så konstigt att lyxresetidningen Condé Nast Traveller valt Åre till världens bästa skidort.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ärkebiskopens Palats
Bratislava, Slovakien

Ärkebiskopens Palats

Detta barocktida mästerverk, bara ett stenkast från Stortorget, har spelat huvudrollen i många viktiga händelser i Slovakiens historia. I palatset finns den magnifika Spegelsalen där fredsavtalet undertecknades mellan den habsburgska härkaren Franz I och Napoleon efter att Österrike besegrats i slaget vid Austerlitz 1805. Det finns också en liten konstsamling med verk av holländska och italienska 1600-talsmästare, samt ett museum med vackra engelska 1600-talsbonader.
Läs mer
Nöjesfabriken
Karlstad, Sverige

Nöjesfabriken

Nöjesfabriken är ett mångfacetterat underhållningskomplex med en nattklubb och en live-scen samt en restaurang, bowlinghall, golfsimulator, bar och en expansiv evenemangshall. Lokalen erbjuder en evenemangskalender året runt, med föreställningar av både nationella och internationella artister. Från livliga julfester och shower till engagerande skivmässor och bokutställningar garanterar Nöjesfabriken en mångsidig och underhållande upplevelse för alla som kliver in genom dess dörrar.
Läs mer