Utforska en värld av möjligheter.

Örebro

Örebro

Örebro är en vacker stad med välbevarade historiska områden längs Svartån. Medan det storslagna Vasa slott lockar merparten av uppmärksamheten för sin historiska betydelse erbjuder Örebro en dynamisk blandning av gammaldags charm och modern livfullhet. Stadens arkitektoniska mångfald tillsammans med en mängd nöjesställen, butiker och kaféer skapar en livlig stadsatmosfär. Inom kort avstånd från staden erbjuder naturens underverk som Hjälmaren och Kilsbergen fantastiska friluftsupplevelser.
Läs mer
Gent

Gent

Gent är en liten stad med stort hjärta. Här råder en perfekt harmoni mellan historia och nutid. En promenad genom staden är som en resa i tiden. Ena sekunden kan du beundra byggnader från 1300 talet, för att i nästa ögonblick hamna mitt i ett toppmodernt område. Gent är också en ungdomlig stad fylld av kultur. Här finns massvis av musik, teater, film och konst. Tack vare sitt läge mitt i Flandern är staden en perfekt utgångspunkt om du vill besöka de andra så kallade konststäderna i Flandern, Brygge och Antwerpen. Här finns gott om boende för alla plånböcker. Du kan välja att bo på ett enklare pensionat eller på ett hotell med 1-4 stjärnor. Gent välkomnar dig med öppna armar!
Läs mer
Skövde

Skövde

Inbäddat mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, är Skövde en pittoresk stad inramad av det blommande berget Billingen. Skövde pulserar med kulturevenemang året runt, underhållning och sport. Medan Billingen erbjuder en naturlig fristad med vattenfall, små sjöar och naturreservat för friluftsentusiaster. Dessutom är tillgängligheten en höjdpunkt, eftersom det tar bara en timme från Göteborg och två från Stockholm att nå denna dynamiska stad, vilket gör det till ett bekvämt resmål för olika upplevelser.
Läs mer
Malta

Malta

På Malta skiner solen i princip hela året om och ön kan ståta med några av de skönaste temperaturerna i världen. Lägg till de fantastiska stränderna och den fantastiska medelhavsmaten och det bör inte vara någon annan destination som kan mäta sig med Malta. Varför inte prova en ny sport, lata dig på en kryssning mellan öarna eller utforska de viktiga historiska platserna? Valet är helt upp till dig! Tillsammans med sin andra öar, strandliv och nattliv, är Malta ett underbart resmål att besöka.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Los Angeles, Kalifornien

Los Angeles, Kalifornien

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
Pegeia “Bysantinska underverk”
Paphos, Cypern

Pegeia “Bysantinska underverk”

Pegeia är en pittoresk by på en bergsluttning ut mot havet, byn är känd för sina fontäner inne i byns centrum. Fontänerna är vackert konstruerade med tidstypiska bågar. Förr i tiden brukade byns kvinnor mötas vid fontänerna för att tvätta kläder och för att hämta vatten. Byn är även känd för sin spektakulära utsikt utöver Medelhavet. Kusten nedanför byn stoltserar med en av Pafos-regionens bästa sandstränder, Capo Bay (Korallbukten) som varje år tilldelas den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för dess vattenkvalitet. Om du uppskattar konst och historia bör du stanna till vid kyrkan Agios Georgios för att beundra dess basilika från femhundratalet vilket är ett storslaget exempel på bysantisk konst. Även dess golvmosaiker med geometriska motiv och djurmotiv är fantastiska och ovanliga inom den kristna ikonografin. Maa-Paleokastro, på en halvö nära Coral Bay, är också värt ett besök. Här landsteg och bosatte sig de mykenska grekerna under bronstiden.
Läs mer