Utforska en värld av möjligheter.

Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Linköping

Linköping

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Välkommen till Linköping!
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
The Florida Everglades National Park
Miami, Florida

The Florida Everglades National Park

Everglades, ett UNESCO världsarv, är den enda subtropiska våtmarken i Nordamerika. Nationalparken har ett rikt fågelliv och är den enda platsen i världen där alligatorer och krokodiler lever sida vid sida. Det finns stigar där man kan promenera på för att komma närmare djurlivet. Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till parken är det bästa sättet att ta sig dit i en hyrbil eller med en av de många organiserade turer, antingen med båt eller buss.
Boka nu
Läs mer
Sylt

Sylt

Det är ingen slump att ön Sylt har fått smeknamnet "German Hamptons", den har länge varit en lekplats för Tysklands rika och berömda. Sylt, som uttalas "zoolt", är en otroligt vacker, 4 mil lång ö på den tyska Nordsjökusten, med en av Europas längsta och finaste sandstränder. Ön är känd för sin uppfriskande havsluft och sina öppna vidder. Varför inte uppleva de magnifika vyerna av glittrande hav, enorma sanddyner och oändliga, klargula rapsfält redan i sommar?
Läs mer
Belfast

Belfast

Efter att ha överlevt nästan tre årtionden av konflikter och motsättningar har Belfast nu fått en ny glans och livlighet. Folket har en djup känsla för sin historia men kliver med djärva steg framåt. Detta gör att Belfast får en spännande blandning av gammalt och nytt. Ta en promenad längs floden Lagan och besök platsen där det beryktade kryssningsfartyget Titanic byggdes, se de kända politiska väggmålningarna från en taxi, eller luta dig tillbaka och lyssna på traditionell musik på en av de vackert bevarade, gamla pubarna i denna livfulla stad.
Läs mer
Kadriorgs palats – Kadriorgs konstmuseum
Tallinn, Estland

Kadriorgs palats – Kadriorgs konstmuseum

En resa till Tallinn är inte en resa till Tallinn utan ett besök på det magnifika nordiska barockpalatset, byggt av Peter den store till sin fru Katarina I i början av 1700-talet. Ritad av den italienske arkitekten Niccolo Michetti, är det fantastiska palatset med dess välvårdade park ett ödmjukt exempel av tsarens extravagans. En lika viktig anledning till ett besök är att det inhyser Estlands konstmuseum med dess utländska konstkollektion. Fritt inträde med Tallinn Card.
Läs mer
Kanotpaddling
Ängelholm, Sverige

Kanotpaddling

Rönne å slingrar sig genom landskapet från Ringsjön till havet vid Ängelholm. Denna sträcka är 85 kilometer lång och du kan paddla dig fram genom nästan tropiska landskap och förbi områden med rika kulturella traditioner. Den fridfulla resan bjuder ibland på små forsar. Det finns massor av saker att se och göra på vägen. Vissa delar passar bättre för familjer med barn. Du kan välja att paddla i några timmar eller några dagar. Ett exempel är turen från Gunnarödsbron/Stockamöllan till Rögnaröd/Djupadal som tar cirka fyra timmar. Du kan hyra kanoter och kajaker från olika platser och de flesta uthyrningsföretag erbjuder också övernattning. Bo i ett ombyggt stall eller en 1600-talsstuga. Eller varför inte samla ihop ett helt gäng vänner och hyra ett 12- eller 20-mannatält. Om du vill tillbringa natten utomhus finns det platser med vindskydd, toaletter och ved. För en särskilt svensk sommarupplevelse kan du kombinera en kanottur med att hyra en bastuvagn. Ta en varm bastu följt av ett dopp i ån!
Läs mer