Utforska en värld av möjligheter.

Halmstad

Halmstad

Där Nissans älv möter havet ligger Halmstad – en härlig blandning av livfullhet och småstads charm, salta stränder och fridfulla sötvatten. Flera stränder, förutom den välkända Tylösand, kantar den fyra mil långa kusten. Stadskärnan är mysig, där små butiker blandas med ett charmigt café- och restaurangliv. Halmstad har ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året runt. Konsten är ständigt närvarande, med verk av bland andra Milles och Picasso. Vem du än är, vad du än vill göra, Halmstad har upplevelsen för dig.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
San Diego, California

San Diego, California

Du kanske har hört att San Diego har det bästa klimatet i USA och det är förmodligen sant. Som om det underbara vädret inte var tillräckligt, så har San Diego också en 120 km lång och vacker kustlinje, där du hittar några av Kaliforniens populäraste stränder. Om du frågar vilken som är bäst så kommer de flesta människorna att svara "La Jolla." Denna bildsköna del av norra San Diego är känt som en av de vackraste platserna på västkusten. Om du bor i centrum, då är ett besök till det 1.200 hektar stora Balboa Park ett måste - en sann nationalskatt. Det är också en av många anledningar till varför 30 miljoner människor reser till San Diego varje år.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Åre

Åre

Åre är omåttligt populärt och är den enda svenska skidort som kan jämföras med fjällbyarna i Alperna. Mer än 300 000 gäster kommer hit varje vinter och besökarantalet ökar ständigt, inte minst bland utländska besökare. Med en total pistlängd på 95 kilometer, runt 100 nedfarter, 40 liftar, nästan 50 restauranger och mer än 30 barer och nattklubbar är Åre överlägset Sveriges största skidort. Det är alltså inte så konstigt att lyxresetidningen Condé Nast Traveller valt Åre till världens bästa skidort.
Läs mer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grekerna och romarna gjorde det, liksom rika lorder, filmstjärnor, konstnärer och tusentals turister. De skulle bara åka förbi, men blev kvar i Nice och längs Rivieran, några i veckor, andra i månader och år. Fångade av ljuset, hänryckta av dofterna och charmade av smaken från oliver, vin och saftiga grönsaker. Allt detta med tårna i ett turkosblått hav! Ovanpå det har ett Nice Nouveau vuxit fram: en kaxig Medelhavsmetropol med pulserande nattliv, nya vågade hotell och djärva konsthallar. Paradgatan, La Promenade des Anglais, är hela Rivierans Champs-Elsyées.
Läs mer
Selets bruk
Luleå, Sverige

Selets bruk

Selets bruk är ett pittoreskt och lättillgängligt naturreservat med anor från 1700-talet. Denna populära utflyktsplats är inte bara omhuldad för sina fantastiska landskap utan också skyddad för sitt betydande kulturella och historiska värde. Besökare uppmuntras att ta med en picknickkorg eller fiskeredskap och fördjupa sig i en dag av fritid i de natursköna omgivningarna i Selets Bruk. Området erbjuder rikliga viloplatser, inbjudande eldstäder, och väl markerade vandringsleder, ger de perfekta ingredienserna för en minnesvärd dag ute i naturen.
Läs mer