Utforska en värld av möjligheter.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Mechelen

Mechelen

Folket i Mechelen pratar om sin stad med stolthet, ibland med glimten i ögat men alltid med en underliggande värme. Besökare slås av den överväldigande atmosfären när de promenerar förbi monument präglade av sin ålder för att sedan ta en paus på färgglada gårdsplaner och historiska kyrkor. Meceheleninvånaren är stolt över Gouden Carolus, det prisbelönta ölet som har bryggts här i århundraden. Han är stolt över Margareta, Karl V:s faster som satte 1500-talets Mechelen på kartan. Han är även svag för traditionellt hantverk och äkta lokala produkter. Kom till Mechelen och upplev själv dess älskvärda charm!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Hong Kong

Hong Kong

Hongkong är en ung, pulserande stad full av energi. Detta är uppenbart för den som står på kajen i Tsim Sha Tsui och tittar ut över Hongkongs imponerande horisont av skyskrapor. Dessutom är detta en stad som har lyckats göra en konst av att klämma in sju miljoner människor i ett område på 1 000 kvadratkilometer. Med sitt tropiska klimat, vackra landskap, floder av elektronisk utrustning, fartfyllda nattliv och bra mat är Hongkong ett turistparadis. 25 miljoner människor åker hit varje år, till en stad som har några av de högsta skyskraporna i världen.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Los Angeles, Kalifornien

Los Angeles, Kalifornien

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Bier- und Oktoberfest Museum
München, Tyskland

Bier- und Oktoberfest Museum

München är ölens huvudstad med sina sju bryggerier, det världskända Hofbrauhaus och Oktoberfest. Är du intresserad av att få veta mer om hur det går till vid bryggningen? Då är Bier- und Oktoberfestmuseet något för dig. Här kan du lära dig allt om ölets historia, allt från den stora migrationen till tillverkningen av drycken på Münchens olika kloster samt uppkomsten av Renhetslagen 1516. Från början var Oktoberfest en nationell helgdag för att fira bröllopet mellan Ludwig I och prinsessan Theresa Von Sachsen-Hildburghausen, men kom sedan att bli en av de största folkfestivalerna i världen.
Läs mer