Utforska en värld av möjligheter.

Zürich

Zürich

Den charmiga världsstaden Zürich är Schweiz affärscentrum och erbjuder hög livskvalitet. Zürich är känt för sitt fantastiska shoppingutbud längs den världsberömda Bahnhofstrasse, och staden erbjuder även en stor mängd fritidsaktiviteter. Ett stort antal förstklassiga restauranger skämmer bort matälskare med alla typer av gastronomiska njutningar. När solen gått ned hittar du cirka 500 barer och nattklubbar med ett brett nöjesutbud. Zürich är också den perfekta utgångspunkten för olika utflykter till exempelvis Rhenfallen, chokladfabriker och glaciären på Titlis.
Läs mer
Hong Kong

Hong Kong

Hongkong är en ung, pulserande stad full av energi. Detta är uppenbart för den som står på kajen i Tsim Sha Tsui och tittar ut över Hongkongs imponerande horisont av skyskrapor. Dessutom är detta en stad som har lyckats göra en konst av att klämma in sju miljoner människor i ett område på 1 000 kvadratkilometer. Med sitt tropiska klimat, vackra landskap, floder av elektronisk utrustning, fartfyllda nattliv och bra mat är Hongkong ett turistparadis. 25 miljoner människor åker hit varje år, till en stad som har några av de högsta skyskraporna i världen.
Läs mer
Alicante

Alicante

Olika civilisationer har passerat marken av Alicante och lämnat sitt avtryck som kan ses i alla hörn av denna emblematiska stad. Allt detta gör denna moderna staden ett attraktivt resemål, som har ett fokus på turism, men även ett särskilt intresse för industri och handel. Alicante, som ligger vid Medelhavskusten, erbjuder inte bara ett stort utbud av service utan också ett brett utbud av kulturella aktiviteter, med sina museer, festivaler och naturområden, i synnerhet ön Tabarca (Medelhavets marina reservat) .
Läs mer
Melbourne

Melbourne

Melbourne är ett bohemiskt kraftpaket med en levande och mångkulturell själ. Med smeknamnet "södra halvklotets Paris," är Melbourne inte bara känd för att vara Australiens kulturella hot-spot, men är också för sina stora idrottsevenemang samt kulinariska läckerheter från hela världen. Med sitt högt stigande centrum och stora förorter, är det svårt att inte dras med av livet i huvudstaden Victoria- "the place to be", men dagsturer till statens vilda natur är också mycket populära.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas är ett mystiskt, bländande, glittrande hav av neonljus som lockar besökare med lyxigt boende, otroliga shower, utsökta restauranger, spel i världsklass och dekadens på en storslagen skala. Det är det antika Rom, romantiska Paris, exotiska Egypten, spännande New York City och kanalerna i Venedig - allt i en fantastisk semesterdestination. Med miljontals människor som kommer till Las Vegas varje år är det inte svårt att se varför det har fått titeln Världens Underhållningshuvudstad.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Göteborgs domkyrka
Göteborg, Sverige

Göteborgs domkyrka

Göteborgs domkyrka, även känd som Gustavi domkyrka, är ett betydande religiöst landmärke i hjärtat av Göteborg, med sitt ursprung som spårar tillbaka till 1800-talet. Katedralens slående arkitektur, med en kombination av gotiska och neoklassiska element, fängslar besökare. Göteborgs domkyrka spelar en viktig roll i lokalsamhället och är värd för gudstjänster, konserter och kulturevenemang. Men den nuvarande kyrkan är faktiskt den tredje iterationen, eftersom båda tidigare katedraler förstördes av bränder 1721 och 1802. Den tredje och nuvarande katedralen färdigställdes 1815, med tornet tillagt 1825. Under årens lopp har omfattande restaureringar och renoveringar ägt rum, vilket säkerställer bevarandet och den fortsatta storheten av denna historiska plats.
Läs mer
Kungsbacka

Kungsbacka

Kungsbacka ligger i hjärtat av västkusten, bara 20 minuter söder om Göteborg. Med fantastiska sevärdheter, fin shopping, härlig natur och 80 km kust med vackra stränder har Kungsbacka något för alla. Kungsbacka har upprepade gånger uppmärksammats som Sveriges trevligaste shoppingdestinationer. Hos Hede Fashion Outlet hittar du välkända varumärken till fyndpriser. Den mysiga stadskärnan är värd för en marknad den första torsdagen i varje månad. Kungsbackaälven slingrar sig genom staden och rinner ut i fjorden. Tvärs över fjorden, precis vid havet, ligger Tjolöholms slott, Sveriges enda tudorslott.
Läs mer
Explanada de España
Alicante, Spanien

Explanada de España

Besökare och lokalbefolkningen kan njuta av dessa områden när som helst på året tack vare det milda klimatet. Under året finns det verkstäder, underhållning, barnteater, marionettutställningar,, som främst riktar sig till barn och familjer. EXPLANADA DE ESPAÑA är en av stadens emblem. Den löper parallellt med en av hamnen och är inramad med vackra palmträd. Marken är dekorerat med 6 600 000 trefärgade marmorplattor som bildar en design med en karakteristisk mosaik våg-effekt. Andra parker och trädgårdar värda att besöka: La Ereta Park: Beläget på sluttningen av Mount Benacantil, vid foten av slottet Santa Bárbara, mittemot stranden El Postiguet. Härifrån kan du njuta av en oslagbar utsikt över staden och följa en intressant väg ända ner till stadens gamla kvarter. El Palmeral park: är en av de mest spektakulära parkerna i staden, bildad av ett skogsområde med palmer, dammar, sjöar och konstgjorda strömmar. Inuti parken finns sportanläggningar och en cykelbana, samt en paviljong där ett regelbundet evenemangsprogram är inplanerat, inklusive aktiviteter, barnteater, marionetter m.m. Canalejas: Det är en av de mest traditionella öppna platserna i Alicante. Den har en spektakulär frodig vegetation, inklusive flera hundraåriga gummiplanter som är upptill 20 meter höga. Gabriel Miró Square: Den här torget hedrar Alicante-författaren vid samma namn. Bara några meter från Explanada och strandpromenaden, finns ett monument i form av en fontän och hundraåriga träd med frodigt lövverk, vilket skapar en avslappnad och trevlig atmosfär.
Läs mer
Geroskipou “ Den heliga trädgården’’
Paphos, Cypern

Geroskipou “ Den heliga trädgården’’

Geroskipou kommun ligger nära kärleks- och skönhetsgudinnan Afrodites mytomspunna födelseplats. Ortens namn kommer ifrån grekiskans "Hieros Kipos" som betyder helig trädgård då den dedikerats till gudinnan. Upplev Afrodites legend vid kullens topp där hennes helgedom en gång stod. Detta var en av de mest firande platserna bland de gamla grekerna tack vare sin anknytning till kulten om Afrodite. I Geroskipou kan du även strosa runt bland de många marknadsstånden som säljer hantverksprodukter såsom korgar och keramik. Idag är Geroskipou känt för sina vackra hantverk. Besök även ortens folkkonstmuseum (Folk Art Museum) för att få en inblick i det traditionella livet på Cypern.
Läs mer