Utforska en värld av möjligheter.

Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Skövde

Skövde

Inbäddat mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, är Skövde en pittoresk stad inramad av det blommande berget Billingen. Skövde pulserar med kulturevenemang året runt, underhållning och sport. Medan Billingen erbjuder en naturlig fristad med vattenfall, små sjöar och naturreservat för friluftsentusiaster. Dessutom är tillgängligheten en höjdpunkt, eftersom det tar bara en timme från Göteborg och två från Stockholm att nå denna dynamiska stad, vilket gör det till ett bekvämt resmål för olika upplevelser.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Kungsbacka

Kungsbacka

Kungsbacka ligger i hjärtat av västkusten, bara 20 minuter söder om Göteborg. Med fantastiska sevärdheter, fin shopping, härlig natur och 80 km kust med vackra stränder har Kungsbacka något för alla. Kungsbacka har upprepade gånger uppmärksammats som Sveriges trevligaste shoppingdestinationer. Hos Hede Fashion Outlet hittar du välkända varumärken till fyndpriser. Den mysiga stadskärnan är värd för en marknad den första torsdagen i varje månad. Kungsbackaälven slingrar sig genom staden och rinner ut i fjorden. Tvärs över fjorden, precis vid havet, ligger Tjolöholms slott, Sveriges enda tudorslott.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Vimmerby

Vimmerby

För de flesta är Vimmerby mest känt för Astrid Lindgren eftersom det var här hon föddes och växte upp. Astrid har satt sitt avtryck på hela Vimmerby och idag är Vimmerby platsen där kanske främst barnfamiljerna hittar äventyret och de allra bästa upplevelserna. Med besöksmål som Astrid Lindgrens Värld, Virum älgpark och Katthult finns alla möjligheter att få uppleva en lekfull semester. Den småländska landsbygden med badsjöar, hagar och skog samt genuina småstadskänslan är också en anledning till många besök. Välkommen!
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Blomstermarknaden
Amsterdam, Nederländerna

Blomstermarknaden

Blomstermarknaden på kanalen Singel är en av Amsterdams mest färgglada attraktioner. De små butikerna ligger i en rad av flytande pråmar - en kvarleva från den tid då blommorna anlände i Amsterdam varje dag från landsbygden med båt. På blomstermarknaden hittar du tulpaner i alla färger - antingen i buketter eller som lökar att plantera hemma. Om du planerar att köpa lökar för att ta med dig ut ur landet, bör du kontrollera att de har en tullstämpel på paketet så att du inte stöter på på problem vid gränsen!
Läs mer