Utforska en värld av möjligheter.

Southampton

Southampton

Århundraden av handel med omvärlden har gjort Southampton till en internationell stad. Den är en av Storbritanniens viktigaste hamnar och livligaste städer. Här blandas murar och byggnader från medeltiden med modern shopping, stora nöjeskomplex, småbåtshamnar, kultur och nattliv. Upptäck stadens rika kultur och spännande historia eller varför inte prova på någon av de många fritidsaktiviteterna i de vackra omgivningarna utanför staden? Sedan kan du luta dig tillbaka på en av Southamptons många restauranger, kaféer eller barer i hamnen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas är ett mystiskt, bländande, glittrande hav av neonljus som lockar besökare med lyxigt boende, otroliga shower, utsökta restauranger, spel i världsklass och dekadens på en storslagen skala. Det är det antika Rom, romantiska Paris, exotiska Egypten, spännande New York City och kanalerna i Venedig - allt i en fantastisk semesterdestination. Med miljontals människor som kommer till Las Vegas varje år är det inte svårt att se varför det har fått titeln Världens Underhållningshuvudstad.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Skövde

Skövde

Inbäddat mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, är Skövde en pittoresk stad inramad av det blommande berget Billingen. Skövde pulserar med kulturevenemang året runt, underhållning och sport. Medan Billingen erbjuder en naturlig fristad med vattenfall, små sjöar och naturreservat för friluftsentusiaster. Dessutom är tillgängligheten en höjdpunkt, eftersom det tar bara en timme från Göteborg och två från Stockholm att nå denna dynamiska stad, vilket gör det till ett bekvämt resmål för olika upplevelser.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
San Antonio, Texas

San Antonio, Texas

San Antonio, Texas, hem till legendariska Alamo och den världsberömda River Walk, är värd till en vibrerande mix av kultur, mat, arkitektur och historia. Utforska rika historiska attraktioner, prisbelönta temaparker, mästerskaps-golfbanor, fantastisk shopping, innovativa rätter och intressanta kulturella evenemang och museer. Det angränsande Texas Hill Country kompletterar staden, där floder skär stigar genom böljande kullar och rikliga vinrankor har skapat en charmig vindestination. I San Antonio, en av Amerikas trevligaste städer, erbjuds man en autentisk upplevelse.
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Helénsparken
Skövde, Sverige

Helénsparken

I hjärtat av Skövde är Helénsparken en charmig grön oas med lekplats och pittoreska butiker inrymda i historiska röda stugor. Parken har en scen som ibland används för lokala evenemang, och inom sin tomt står Helénstugan, Skövdes äldsta byggnad. Helénstugan tros ha byggts i början av 1700-talet och är en bostadspärla som överlevde den betydande stadsbranden 1759, vilket gör den till ett unikt bevis på Skövdes historia. Stugan är uppkallad efter sina sista invånare, Lotta och Petter Helén, och bevarar en bit av stadens arkitektoniska arv.
Läs mer
Hoover Dam
Las Vegas, Nevada

Hoover Dam

Hoover Dam, en gång känd som Boulder Dam, är en damm på gränsen mellan Arizona och Nevada. Uppkallad efter president Herbert Hoover och invigd av president Franklin D. Roosevelt - Hoover Dam besöks av nästan en miljon människor varje år. Hoover Dam är ett nationellt historiskt landmärke och den högsta betongdammen på västra halvklotet, mer än 220 m ovanför Coloradofloden. Den har 17 generatorer som producerar 4 000 miljoner kilowatt el per år, vilket gör den till en av landets största vattenkraftverksanläggningar.
Boka nu
Läs mer