Utforska en värld av möjligheter.

Nantes

Nantes

Nantes ligger inbäddad längs den mäktiga Loirefloden och har ett rikt historiskt arv. Den var en central hamn för 1700-talets handel och även hemstad till den berömde författaren Jules Verne och till Anne från Bretagne. Stadens charmiga stenlagda gator, de gamla 1400-talshusen och dess imponerande slott och katedral påminner om dess storslagna förflutna. Men Nantes är mer än bara historia, den har även en livlig konstscen och en växande studentbefolkning som gör staden ung och fräsch.
Läs mer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, en aktiv metropol i fickformat, har något för alla. Staden är en inspirerande kulturkälla tack vare sin imponerande arkitektur och sina magnifika museer och kyrkor. Fashionistas kan utforska Antwerpens designbutiker, vars eleganta skapelser är vördade över hela världen. Matälskare och personer med en passion för livet i allmänhet kan avnjuta ett varmt välkomnande på Antwerpens kaféer och restauranger. Ett besök till Antwerpen bör definitivt innehålla det nya museet MAS, den världsberömda Cathedral of Our Lady och Rubens hus, hem till Antwerpens mest berömda ambassadör.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Belfast

Belfast

Efter att ha överlevt nästan tre årtionden av konflikter och motsättningar har Belfast nu fått en ny glans och livlighet. Folket har en djup känsla för sin historia men kliver med djärva steg framåt. Detta gör att Belfast får en spännande blandning av gammalt och nytt. Ta en promenad längs floden Lagan och besök platsen där det beryktade kryssningsfartyget Titanic byggdes, se de kända politiska väggmålningarna från en taxi, eller luta dig tillbaka och lyssna på traditionell musik på en av de vackert bevarade, gamla pubarna i denna livfulla stad.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn har något för alla. Här finner du en häftig blandning av gastronomi i världsklass, vacker arkitektur, prisbelönta designers, rena hamnbad, den unika fristaden Christiania och världens äldsta monarki. Köpenhamn är en relativt kompakt storstad, men ändå en stad i världsklass som älskas och rankas mycket högt av ledande resemagasin och livsstilstidskrifter. Den har titulerats en av de bästa städerna att leva i flera gånger, och det var den första staden i världen som namngavs "cykelstaden" av den International Cycling Union – en titel som de flera hundra cykelkörfälten vittnar om. Omgiven av historiska byggnader, smala svängda gator, pulserande shopping och ett händelserikt nattliv är det lätt att känna sig hemma i den danska huvudstaden.
Läs mer
Göteborgs domkyrka
Göteborg, Sverige

Göteborgs domkyrka

Göteborgs domkyrka, även känd som Gustavi domkyrka, är ett betydande religiöst landmärke i hjärtat av Göteborg, med sitt ursprung som spårar tillbaka till 1800-talet. Katedralens slående arkitektur, med en kombination av gotiska och neoklassiska element, fängslar besökare. Göteborgs domkyrka spelar en viktig roll i lokalsamhället och är värd för gudstjänster, konserter och kulturevenemang. Men den nuvarande kyrkan är faktiskt den tredje iterationen, eftersom båda tidigare katedraler förstördes av bränder 1721 och 1802. Den tredje och nuvarande katedralen färdigställdes 1815, med tornet tillagt 1825. Under årens lopp har omfattande restaureringar och renoveringar ägt rum, vilket säkerställer bevarandet och den fortsatta storheten av denna historiska plats.
Läs mer
Masthuggskyrkan
Göteborg, Sverige

Masthuggskyrkan

Ligger på en kulle och designad av den berömda arkitekten Sigfrid Ericson, Masthugget Church är ett slående landmärke som har både historisk och arkitektonisk betydelse. Det byggdes 1914 och representerar den nationalromantiska stilen i nordisk arkitektur. Det fungerar som en plats för tillbedjan, liksom ett kulturellt och samhällsnav, värd för konserter och evenemang. På grund av sitt läge erbjuder det också en panoramautsikt över staden och dess hamn.
Läs mer