Utforska en värld av möjligheter.

Berlin

Berlin

Välkommen till Berlin - Tysklands huvudstad, som med en oerhörd och otrolig historia samt med de dynamiska förändringarna sedan murens fall, har en särskild utstrålning och fascinerande dragningskraft. Få andra europeiska storstäder har förändrats så mycket under de senaste åren. Naturligtvis vittnar de berömda sevärdheterna och landmärken som Brandenburger Tor, Reichstag och East Side Gallery fortfarande om stadens historia – men idag presenterar sig Berlin som en ung, dynamisk metropol i hjärtat av Europa med siktet inställt på nya trender inom arkitektur, konst och mode. Upptäck dess mångfald – njut av Berlin!
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Säfsen Resort

Säfsen Resort

I natursköna sydvästra Dalarna framträder Säfsen Resort som en året-runt-oas av upplevelser: från en fullt utrustad skidanläggning på vintern till spännande utförscykling och vildmarksäventyr sommar, vår och höst. Säfsen erbjuder en uppsjö av aktiviteter och äventyr för hela familjen. Dessutom lockar Säfsen Mountain Bike Park både elit downhill och mountainbikecyklister. Anläggningen ligger bara 130 km från Örebro, 270 km från Stockholm och 340 km från Göteborg.
Läs mer
Nantes

Nantes

Nantes ligger inbäddad längs den mäktiga Loirefloden och har ett rikt historiskt arv. Den var en central hamn för 1700-talets handel och även hemstad till den berömde författaren Jules Verne och till Anne från Bretagne. Stadens charmiga stenlagda gator, de gamla 1400-talshusen och dess imponerande slott och katedral påminner om dess storslagna förflutna. Men Nantes är mer än bara historia, den har även en livlig konstscen och en växande studentbefolkning som gör staden ung och fräsch.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grekerna och romarna gjorde det, liksom rika lorder, filmstjärnor, konstnärer och tusentals turister. De skulle bara åka förbi, men blev kvar i Nice och längs Rivieran, några i veckor, andra i månader och år. Fångade av ljuset, hänryckta av dofterna och charmade av smaken från oliver, vin och saftiga grönsaker. Allt detta med tårna i ett turkosblått hav! Ovanpå det har ett Nice Nouveau vuxit fram: en kaxig Medelhavsmetropol med pulserande nattliv, nya vågade hotell och djärva konsthallar. Paradgatan, La Promenade des Anglais, är hela Rivierans Champs-Elsyées.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Oceanographic Museum
Nice Côte d'Azur, Frankrike

Oceanographic Museum

Med ett världsomspännande rykte ägnar detta enastående museum åt de marina livet och presenterar mer än 6000 arter. Det var Albert I som grundade museet år 1910 och dess samlingar av marina faunan är idag ovärderliga och unika. I den välkända "Aquarium" hittar du cirka 90 bassänger med de mest sällsynta arter av fiskar i underbara färger och former. Det kan även bara vara värt att komma hit för att granska byggnaden där museet befinner sig i. Den är placerad ut med Monaco-Ville-klippan och är en av Monacos mest fascinerande byggnader som är byggd av 100 000 ton sten.
Läs mer
Kastellet
Karlshamn, Sverige

Kastellet

Kastellet, en fästningsö som ligger strax utanför Karlshamns hamningång, står som ett bevis på historiska konflikter under 1600-talets fejder med danskarna. Utöver dess historiska betydelse, Kastellet ger den pittoreska bakgrunden för en älskad lokal teaterföreställning som hålls under sommarmånaderna. Tillgänglig med båt från Karlshamns inre hamn under sommarsäsongen bjuder Kastellet in till utforskning och uppskattning av dess rika historia och natursköna lockelse.
Läs mer