Utforska en värld av möjligheter.

Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Linköping

Linköping

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Välkommen till Linköping!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Hannover

Hannover

Regionen Hannover bjuder på många spännande kontraster: Fantastiska evenemang, underbara utomhuskonserter, barockträdgården i Herrenhausen "Herrenhäuser Gärten" och ett pulserande konst- och kulturliv lockar att besöka huvudstaden i Niedersachsen. Turistiska attraktioner är bland annat Steinhuder Meer, Höhenzug Deister eller Marienburg Slott. Tack vare de korta avstånden och de bra tågförbindelserna i regionen, kan dessa höjdpunkter lätt kombineras med stadens attraktioner till en spännande upptäckningsresa.
Läs mer
Los Angeles, Kalifornien

Los Angeles, Kalifornien

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Blankenese – ”Elbes pärla”
Hamburg, Tyskland

Blankenese – ”Elbes pärla”

Den tidigare fiske- och pilotbyn väster om Hamburg ligger precis vid floden Elbe och är ett populärt resmål och bostadsområde för Hamburgs välbeställda invånare. En av Tysklands vackraste vandringsleder går längs Elbes flodbankar ut till Blankenese. Pittoreska smågator, vindlande trappor och tätt samlade hus – med sin medelhavsatmosfär känns Blankenese Treppenviertel vid Elbe nästan som en resort vid Rivieran. Blankeneser Bahnhofstrasse är som en liten stad i sig själv, komplett med kyrka, veckomarknad, gott om välsorterade butiker, restauranger och glassbarer
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Griffith Park
Los Angeles, Kalifornien

Griffith Park

Griffith Park är utbredd över flera hektar och därmed den största stadsparken i USA. Den har använts som bakgrund för flera filmer, däribland "Batman" och "Jurassic Park". Här finns Griffith Park Observatory och Los Angeles Zoo. Inom parken ligger även Autry Museum of Western Heritage och Travel Town Transportation Museum. Mil av pittoreska vandringsleder samt simning, cykling och ridning gör att det finns något för alla. Griffith Park är också hem till Hollywoodskylten på Mt. Lee.
Boka nu
Läs mer
Himmelens Tempel
Peking, Kina

Himmelens Tempel

Denna enorma park byggdes i början av 1400-talet ungefär samtidigt som den Förbjudna Staden byggdes. Parken har flera spännande byggnader. I den norra delen av parken leder en stenhuggen trappa upp till ingången "Hallen för bön om god skörd" med dess cylindriska, blå tegeltak och ett vackert dekorerat innertak. Blixten slog ner och brände ner det till grunden år 1889 men det rekonstruerades noga året därpå. "Hallen för fastande" användes av kejsare för fasta. I söder hittar du det runda Altaret som är en tredelad marmorplattform.
Läs mer