Utforska en värld av möjligheter.

Malta

Malta

På Malta skiner solen i princip hela året om och ön kan ståta med några av de skönaste temperaturerna i världen. Lägg till de fantastiska stränderna och den fantastiska medelhavsmaten och det bör inte vara någon annan destination som kan mäta sig med Malta. Varför inte prova en ny sport, lata dig på en kryssning mellan öarna eller utforska de viktiga historiska platserna? Valet är helt upp till dig! Tillsammans med sin andra öar, strandliv och nattliv, är Malta ett underbart resmål att besöka.
Läs mer
Washington

Washington

Tänk STORT i Washington - så snart du anländer till DC, kommer du att bli överväldigad av stadens storlek. USA:s huvudstad vill att du ska veta var du är, och staden går in för att imponera när det gäller prakt och storlek. Drama och skandaler bubblar under ytan medan det på gatorna vimlar av coola evenemang och museer, restauranger och klubbar finns runt varje hörn. Principerna om jämlikhet, rättvisa, liv och frihet upprätthålls fortfarande här men DC är, framför allt, en trendig och internationell stad.
Läs mer
Västerås

Västerås

Västerås ligger längs Mälarens strand och är en levande blandning av rik historia, modern innovation och natursköna omgivningar. Dess medeltida arv framgår tydligt i de välbevarade landmärken som finns i trakten, däribland gamla gravhögar. Västerås förenar historisk charm med en modern atmosfär och erbjuder olika kulturattraktioner, intressanta evenemang och en blomstrande kulinarisk scen. Vare sig du utforskar gamla platser, njuter av stadslivet eller omfamnar lugnet i dess naturliga omgivningar är Västerås en mångfacetterad lockelse.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Malmös vackra parker
Malmö, Sverige

Malmös vackra parker

Oavsett om du söker lugn och ro, vill komma närmare naturen eller är ute efter uppfriskande träning erbjuder Malmös grönområden en mängd upplevelser för att tillfredsställa dina önskemål. Kungsparken öppnade 1872 och är därmed stadens äldsta offentliga park. Upptäck parkens charmiga engelska design, mycket i stil med en botanisk trädgård, och njut av promenader omgiven av prunkande grönska och exotiska träd. Skäm bort dina sinnen i den miljövänliga fristaden Slottsträdgården där naturens rikedomar väntar. Här kan du köpa grönsaker plockade direkt från den bördiga jorden, en vacker bukett blommor eller dekorativa växter. Håll utkik efter SVT:s populära TV-program Trädgårdstider som spelas in i dessa vackra trädgårdar. Du kanske till och med får en glimt av den skickliga trädgårdsmästaren John Taylor som tar hand om de blommande underverken. I hjärtat av parken finner du Tareq Taylors älskade utomhusträdgårdskafé, en vacker tillflyktsort där du kan varva ner bland de frodiga omgivningarna under sommarmånaderna. Var beredd på att bli imponerad av Malmös största park Pildammsparken! Området utsågs ursprungligen till platsen för den stora Baltiska utställningen som ägde rum 1914 och utvecklades därefter till en park. Pildammsparkens arkitektur fulländades på 1920-talet under visionär ledning av stadsingenjören Erik Bülow-Hübe. Det är idag en folkpark med storskaliga mått som lockar såväl flanörer som motionärer att njuta av vidsträckta grönområden, dammens strandpromenader samt Kronprinsessan Margaretas blomstergata.
Läs mer
Karlshamns Museum
Karlshamn, Sverige

Karlshamns Museum

Museet ligger i Karlshamns kulturkvarter. Här hittar du stadsmuseet, den gamla punschfabriken, tobaksfabriken, silversmedens verkstad, tryckfabriken, konstgalleriet och den berömda låtskrivaren för barn Alice Tegners speciella rum. Skottbergska Gården ligger också i kulturkvarteret. Det är ett av Sveriges bäst bevarade handelshus med rötter från slutet av 1700-talet, ursprungliga utsmyckningar och en lägenhet inredd i stil med den perioden.
Läs mer