Utforska en värld av möjligheter.

Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Auckland

Auckland

Den majestätiska "City of Sails" är omgiven av vatten som förklarar dess glittrande lockelse. Den storslagna hamnen påminner om andra berömda vattenstäder men ändå med sin egen unika charm. Auckland har en rik maritim historia och var platsen för 2000 & 2003 års America’s Cup. Auckland är relativt litet geografiskt sett vilket innebär att det är ett nöje att utforska staden till fots. Den har en dynamisk befolkning som gör den till en kosmopolitisk och sofistikerad stad med en lätt, trevlig och angenäm känsla.
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, en aktiv metropol i fickformat, har något för alla. Staden är en inspirerande kulturkälla tack vare sin imponerande arkitektur och sina magnifika museer och kyrkor. Fashionistas kan utforska Antwerpens designbutiker, vars eleganta skapelser är vördade över hela världen. Matälskare och personer med en passion för livet i allmänhet kan avnjuta ett varmt välkomnande på Antwerpens kaféer och restauranger. Ett besök till Antwerpen bör definitivt innehålla det nya museet MAS, den världsberömda Cathedral of Our Lady och Rubens hus, hem till Antwerpens mest berömda ambassadör.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Catania

Catania

Karismatiska Catania är en ung och dynamisk plats som inramas av vulkanen Etna i väster och det vackra Medelhavet i öster. Det är en livlig stad med barer, kaféer, tutande bilar och smala gator. Besökare kan dra sig tillbaka till det svalare klimatet i de omgivande små bergsbyarna eller tar sig en väldoftande simtur i havet. Vulkanen Etna är karaktäristisk för landskapet både med tanke på utsikten och byggnaderna - Catania kallas ibland för "den grå staden" på grund av färgen på husen som är byggda av lavasten.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Göteborgs domkyrka
Göteborg, Sverige

Göteborgs domkyrka

Göteborgs domkyrka, även känd som Gustavi domkyrka, är ett betydande religiöst landmärke i hjärtat av Göteborg, med sitt ursprung som spårar tillbaka till 1800-talet. Katedralens slående arkitektur, med en kombination av gotiska och neoklassiska element, fängslar besökare. Göteborgs domkyrka spelar en viktig roll i lokalsamhället och är värd för gudstjänster, konserter och kulturevenemang. Men den nuvarande kyrkan är faktiskt den tredje iterationen, eftersom båda tidigare katedraler förstördes av bränder 1721 och 1802. Den tredje och nuvarande katedralen färdigställdes 1815, med tornet tillagt 1825. Under årens lopp har omfattande restaureringar och renoveringar ägt rum, vilket säkerställer bevarandet och den fortsatta storheten av denna historiska plats.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
National Portrait Gallery
London, Storbritannien

National Portrait Gallery

National Portrait Gallery grundades 1856 och ställer idag ut mer än 195,000 porträtt av kända män och kvinnor som har format historien från 1500-talet fram till idag. Modellerna är kungar, drottningar, filmstjärnor, politiker, musiker och många fler, alla avbildade av hyllade konstnärer som Holbein, David Hockney, Cecil Beaton och Lucian Freud. Galleriet har ett rullande schema som är värt att ta sig en titt på, speciellt den årliga ”BP Portrait Awards”.
Läs mer
Smålands Museum & Sveriges Glasmuseum
Växjö, Sverige

Smålands Museum & Sveriges Glasmuseum

Kulturparken Småland inrymmer flera olika verksamheter och visar upp den småländska kulturen på nära håll. I museiparken, centralt i Växjö, finns Smålands museum, Sveriges Glasmuseum och Utvandrarnas Hus. Sveriges glasmuseum visar glasets magiska värld från olika tidsepoker. Smålands museum öppnade i egen byggnad år 1885. I de permanenta utställningarna visas allt från stenåldersföremål, en silverskatt från vikingatiden, föremål och operasångerskan Christina Nilssons smaragdsmycken. I museet finns både kafé och butik.
Läs mer